Triple Frontier: Netflix film met bizarre cast heeft nieuwe trailer en releasedatum

We mogen in 2019 weer een hoop verwachten van Netflix. Diepgaande series, inspirerende documentaires, maar ook keiharde actiefilms. Tot die laatste categorie behoort ook Triple Frontier. Een onvervalste spektakelfilm met een cast om je vingers bij af te likken. Ben Affleck, Pedro Pascal, Oscar Isaac, Charlie Hunnam en Garrett Hedlund. Allemaal zijn ze van de partij in Triple Frontier en nu weten we eindelijk wanneer de film naar Netflix gaat komen.

Eind vorig jaar lieten we je al kennis maken met deze nieuwe actiefilm van Netflix. In de eerste trailer zagen we wat we kunnen gaan verwachten van Triple Frontier. Het verhaal draait om en groep special forces leden die keer op keer hun leven op het spel hebben gezet voor volk en vaderland. Wat kregen ze daarvoor terug? Een schamel loon en een bedankje.

Netflix-film met een absolute sterrencast

Daarom besluiten de inmiddels oud-militairen het heft in eigen hand te nemen. Samen reizen ze af naar Zuid-Amerika om een drugskartel te overvallen. Ze willen betaald worden voor al hun harde werk en besluiten het geld daarom zelf te gaan halen. Helaas blijkt dit makkelijker gedacht dan gedaan. Zonder de steun van hun eigen land komen ze diep in de problemen.

Onlangs verscheen de tweede trailer, waarin dit simpele verhaal nogmaals wordt uitgelegd. Daarnaast zien we vooral heel veel actie, want dat is waar de film het van moet hebben. En natuurlijk van de cast, want die staat als een huis. Ben Affleck (Batman), Oscar Isaac (Star Wars: The Last Jedi), Pedro Pascal (Narcos, Kingsman: The Golden Circle), Garrett Hedlund (Mudbound) en Charlie Hunnam (Sons of Anarchy). Dat zijn toch flinke namen.

Triple Frontier | Officiële trailer 2 [HD] | Netflix

De missie draait om geld. Ben Affleck, Oscar Isaac, Charlie Hunnam, Garrett Hedlund en Pedro Pascal krijgen meer te verduren dan ze hadden verwacht. Kijk Triple Frontier vanaf 13 maart op Netflix en in geselecteerde bioscopen.

Releasedatum Triple Frontier

Het lijkt er dus op dat Triple Frontier geen diepgaande, maar wel een hele vermakelijke film gaat worden. Zeker eentje om naar uit te kijken en dat wachten duurt gelukkig niet lang meer. Vanaf 13 maart is Triple Frontier namelijk te zien op Netflix.

Ben Affleck ken je natuurlijk vooral als Batman, maar die rol is hij inmiddels kwijt. Benieuwd wie hem mogelijk gaat vervangen? Klik dan hier.

WANT

Reageer op artikel:
Triple Frontier: Netflix film met bizarre cast heeft nieuwe trailer en releasedatum
Sluiten