Er is een petitie om deze serie naar Netflix te halen en wij gaan zeker onze krabbel zetten

Bij de naam Kevin Bacon gaat er waarschijnlijk wel een belletje bij je rinkelen. De acteur speelde in talloze films en zijn naam komt ook meerder malen voorbij in Guardians of the Galaxy en Avengers: Infinity War. Eén van zijn bekendste films is de cult-classic Tremors en deze lijkt terug te gaan komen als serie.

Althans, als Netflix bereid is om de serie over te nemen van SyFy. Het Amerikaanse televisiekanaal maakte een pilot en trailer met Kevin Bacon in de hoofdrol, maar heeft besloten dit plan niet door te zetten. Dat hakte er flink in bij de fans en daarom zijn ze een petitie gestart om de serie bij Netflix onder de aandacht te brengen. De hoop is dat de streaming-gigant de serie gaat overnemen en Kevin Bacon zo weer aan het werk zet.

Het verhaal achter de klassieker

Mocht je Tremors niet kennen, dan is dat niet zo gek. De originele film verscheen namelijk in 1990 en groeide vervolgens uit tot een echte cult-klassieker. In deze serie neemt het karakter van Kevin Bacon, Valentine McKee, het op tegen bloeddorstige wormachtige monsters die Graboids worden genoemd. Inmiddels is de franchises flink gegroeid. Zo verschenen er vier vervolgfilms (Tremors 2: Aftershocks, Tremors 3: Back to Perfection, Tremors 5: Bloodlines, en Tremors: A Cold Day in Hell) en een prequel genaamd: Tremors 4: The Legend Begins.

Het origineel van 28 jaar geleden:

Kevin bacon was alleen in het eerste deel te zien, maar heeft eerder al laten weten dat hij open staat voor een terugkeer als Valentine McKee. “Dit is eigenlijk het enige personage dat ik ooit heb gespeeld dat ik opnieuw tot leven zou willen wekken.” Dat leek dus ook te gaan gebeuren maar SyFy durfde het toch niet aan.

Netflix moet Tremors gaan redden

Wij kunnen klassiekers zoals deze altijd waarderen en hebben meteen een krabbel gezet onder de petitie. Zie jij deze serie ook wel zitten en wil je Kevin Bacon weer aan een baan helpen? Klik dan hier om de petitie te ondertekenen.

Reageer op artikel:
Er is een petitie om deze serie naar Netflix te halen en wij gaan zeker onze krabbel zetten
Sluiten