De transformatie van Tom Hardy voor zijn rol als Al Capone is werkelijk ongekend

Toen we hoorden dat Tom Hardy de hoofdrol zou gaan krijgen in de film Fonzo waren we behoorlijk verrast. Dit betekent namelijk dat de acteur zich moet gaan voordoen als Al Capone in zijn nadagen. Een maffioso van midden veertig die worstelt met zowel geestelijke als lichamelijke problemen. Tom Hardy is een briljant acteur, maar we konden hem nog niet echt voorstellen in deze rol.

Al die twijfel is nu weggenomen. Tom was namelijk zo vriendelijk om via zijn Instagram een paar foto’s te delen van de op set. Wat we daarop zien is een transformatie waar zelfs Christian Bale nog een puntje aan kan zuigen. Vooral op onderstaande foto is de man die ook Venom gaat spelen nagenoeg onherkenbaar. We maken dan ook een diepe buiging voor de visagisten die hier verantwoordelijk voor zijn.

Ongekende transformatie Tom Hardy

De stoere en ruige Tom Hardy zoals we hem kennen, is opeens een gerimpelde en kalende gangster geworden. We keken al uit naar de film, maar na het zien van deze beelden kunnen we echt niet meer wachten. Helaas moeten we voorlopig nog wel even geduld hebben, want de opnames zijn pas net begonnen en er is nog geen releasedatum bekend.

Meer weten over Fonzo met Tom Hardy? Lees dan hieronder alles wat je moet weten over deze topfilm.

Tom Hardy kruipt voor nieuwe rol in de huid van ‘s werelds bekendste maffioso

Je kunt meespelen in de nieuwe maffiafilm van Tom Hardy

Reageer op artikel:
De transformatie van Tom Hardy voor zijn rol als Al Capone is werkelijk ongekend
Sluiten