Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 22 jul 2019
Leestijd: 2 minuten

Westworld 3 trailer: swastika’s, de nieuwe Bernard en een losgeslagen Dolores

We kunnen de week niet beter beginnen dan met de officiële trailer van Westworld seizoen 3. Twee werelden komen nu definitief samen. Wie is wie en wat is wat? De trailer van het nieuwe seizoen van deze geniale HBO-serie belooft veel, heel veel.

Trailer Westworld seizoen 3

Een van de dingen die opvallen is de aanwezigheid van Aaron Paul (Breaking Bad), die in de de eerste twee seizoenen van Westworld nog niet te zien was. Hij heeft een prominente rol, zoals je ook in deze teaser trailer al zag, al wordt nog niet helemaal duidelijk of hij een robot of een mens is. Wel is het een feit dat de hosts (robots) in seizoen 3 definitief een plek innemen in de mensenwereld, die ze trachten naar hun hand te zetten.

Official San Diego Comic-Con Trailer | Westworld | Season 3 (2020) | HBO

We all have a role to play. Song Title: “We’ll Meet Again” Performed by Vera Lynn. #HBO #Westworld Subscribe to HBO on YouTube: https://goo.gl/wtFYd7 Don’t have HBO?

Swastika’s, nieuwe Bernard een losgeslagen Dolores

Waar we in de teaser trailer nog niet zo veel oude bekenden terugzagen, is het nu een feest der herkenning. Zo zien we host Maeve Millay als belangrijk persoon in een nazi-Dutsland setting met swastika’s en tanks, terwijl de losgeslagen host Dolores snode plannen aan het uitvoeren is in de futuristische mensenwereld. Ondertussen is de heropgebouwde host Bernard Lowe op zoek naar een geschikte host voor een nog onbekend doel en zien we Aaron Paul opduiken in een vermoedelijke heldenrol. Dolores, die de mensheid wil vernietigen, is de te stoppen persoon is. Dat alles onder begeleiding van We’ll Meet Again van Vera Lynn. Ja, met deze trailer van Westworld seizoen 3 is het watertanden definitief begonnen.

westworld, seizoen 3, trailer, bernard, dolores, swastika's, westworld 3

Seizoen 1 en 2

Westworld seizoen 1 en 2 spelen zich voor een groot deel af in het futuristische themapark Westworld, dat volledig wordt bevolkt door niet van mensen te onderscheiden robots, die ‘hosts’ worden genoemd. Bezoekers krijgen in het themapark op hyperrealistische wijze de mogelijkheid om te ervaren hoe het er in het Wilde Westen aan toeging. De gasten kunnen doen wat ze willen in het park, zonder angst voor vergelding van de hosts. Seks, moord, marteling, sommige bezoekers belanden in de krochten van hun ziel.

Het park Westworld kent aanvankelijk zo’n tweeduizend verschillende kunstmatig intelligente robots, die elk hun eigen verhaallijnen uitspelen. Sommige robots zijn echter wel héél intelligent geworden en meer verklappen we niet. De combinatie van western en sciencefiction maakt de HBO-serie uniek. Deze serie vol plottwists en spanning is naast Game of Thrones en Chernobyl het beste dat HBO te bieden heeft.

Westworld seizoen 3 verschijnt in 2020 op HBO.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Westworld 3 trailer: swastika’s, de nieuwe Bernard en een losgeslagen Dolores
Sluiten