Zinderende trailer Penoza, de film die de Nederlandse serie afrondt

De eerste trailer van Penoza: The Final Chapter is gedeeld door Dutch FilmWorks. Dit is een aankomende film die de populaire Nederlandse serie Penoza afrondt.

Penoza The Final Chapter: film rondt serie af

Undercover is een ware hit op Netflix, maar het is niet de eerste Nederlandse serie die ons heeft omver geblazen. Dat was Penoza, de misdaadserie over crimineel Carmen van Walraven alias de ‘godmother’, gespeeld door Monic Hendrickx.

penoza, the final chapter, film, nederlandse serie, trailer, carmen van walraven

De serie Penoza eindigde in 2017 na het vierde seizoen, maar krijgt in 2019 een uniek einde in de vorm van een film. Penoza: The Final Chapter is vanaf 28 november in de Nederlandse bioscoop te zien is.

Zinderende trailer

Dutch FilmWorks heeft de eerste trailer van Penoza: The Final Chapter gedeeld en die is zinderend. We zien dat drugsbaas Carmen van Walraven ondergedoken zit in Canada, maar zich niet schuil weet te houden. Ze wordt uitgeleverd aan Nederland en valt daar snel weer in de routines die ze gewend was als ‘godmother’ van de onderwereld.

De kinderen van Carmen van Walraven, die ook in de serie een grote rol spelen, zijn geschokt als ze zien dat hun moeder nog leeft. In het criminele circuit zijn er uiteraard genoeg mensen die nog een appeltje te schillen hebben met de drugsbazin. Bekijk de zinderende trailer van Penoza: The Final Chapter hieronder.

Penoza teaser (2019) | 28 november in de bioscoop

De eerste beelden van Penoza zijn eindelijk hier! Vanaf 28 november 2019 draait de film in de bioscoop. Blijf op de hoogte van de laatste films en abonneer je op ons kanaal!

De film wordt geregisseerd door Diederik van Rooijen en alle acteurs uit de serie spelen mee. Penoza: The Final Chapter moet voor fans van de serie een feest der herkenning worden en nieuwe kijkers de mogelijkheid bieden kennis te maken met het steengoede personage Carmen van Walraven. De film verschijnt 28 november op het witte doek.

Geen zin om te wachten op de nieuwe Penoza-film? Check dan alvast de nieuwe films en series die in juli 2019 op Netflix verschijnen.

Reageer op artikel:
Zinderende trailer Penoza, de film die de Nederlandse serie afrondt
Sluiten