Trailer: Netflix’s ‘Jessica Jones’ seizoen 2 komt eraan!

Iedereens favoriete privé-detective komt terug voor een tweede seizoen. Vandaag dropte Netflix de officiële eerste trailer van Jessica Jones seizoen 2 en hij ziet er veel belovend uit. Wat de nieuwbakken superheld in het verschiet staat is in de trailer niet duidelijk, maar we mogen ons in ieder geval op gaan maken voor een actievol nieuw avontuur.

Jessica Jones werd ontvangen als een van de beste Marvel Netflix series omdat deze afweek van de gebruikelijke super hero formule. Het eerste seizoen had een diepgaand verhaal dat rustig opbouwde naar het einde. Als we de trailer mogen geloven, is het nieuwe seizoen wat meer berust op actie. Jessica gaat opzoek naar de geheimen uit haar verleden, want er komt een moment dat elke superheld dat doet, maar laten we erop vertrouwen dat Marvel dit weer op een unieke wijze gaat aanpakken.

Het Marvel serie universum

De serie borduurt verder op de gebeurtenissen na ‘The Defenders‘. De hoofdvijand ‘The Hand’ is daarin voor het grootste gedeelte verslagen dus het kan zomaar zo zijn dat we een hele nieuwe vijand te zien krijgen. Omdat de vier andere superhelden series; Daredevil, Luke Cage, Iron Fist en The Punisher allemaal verbonden zijn aan het verhaal van Jessica Jones, zullen er ook een hoop nieuwe verhaallijnen worden afgetrapt in het tweede seizoen. Genoeg om naar uit te kijken, want Marvel’s plannen voor de Netflix series zijn namelijk nog lang niet op.

Jessica wordt nog steeds vertolkt door Krysten Ritter. Ook al is het een nieuw seizoen, je hoeft niet bang te zijn dat je de oude bekenden moet gaan missen. Mike Colter (Luke Cage), Charley Cox (Matthew Murdock) en Finn Jones (Danny Rand) uit ‘The Defenders‘ komen allemaal voorbij, net als de supportcast van seizoen 1. Het nieuwe seizoen is er voorlopig nog niet. De release staat nu op 8 maart. Tijd genoeg om alle andere Marvel Netflix series te kijken!

Reageer op artikel:
Trailer: Netflix’s ‘Jessica Jones’ seizoen 2 komt eraan!
Sluiten