Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 18 nov 2020

Trailer nieuwe Netflix-film Martin Scorsese schreeuwt om een Oscar

Netflix heeft de trailer gedeeld van Pieces of a Woman, met hoofdrollen voor Vanessa Kirby en Shia LaBeouf. Gaat Martin Scorsese hiermee, in tegenstelling tot The Irishman, wel een Oscar winnen?

De Oscar-ambities van Netflix zijn dit jaar waarschijnlijk nog groter dan de jaren ervoor. Door de pandemie zijn er immers nauwelijks films uitgekomen in de bioscoop. De Oscars 2020 vielen ondanks de vele nominaties tegen voor de streamingdienst. Begin 2021 moet er geoogst worden met onder meer The Trial of the Chicago 7 van Aaron Sorkin, maar vlak ook Pieces of a Woman niet uit.

Trailer: Netflix-film Pieces of a Woman

Vanessa Kirby is de actrice die de nieuwe film van Martin Scorsese draagt. Geoefende seriekijkers herkennen haar als prinses Margaret uit The Crown. Ook was ze te zien in actiefilms als Mission Impossible en Fast & Furious. Met haar rol als Martha Carson in Pieces of a Woman zet ze een nieuwe standaard voor zichzelf.

De andere grote acteur in Pieces of a Woman is Shia LaBeouf, die de rol van Sean Carson vertolkt, de echtgenoot van Martha Carson (Vanessa Kirby). In de nieuwe Netflix-film van Martin Scorsese staat het stel uit Boston op de rand van het ouderschap. Een vroege thuisbevalling door een zenuwachtige vroedvrouw, die wordt beschuldigd van criminele nalatigheid, verandert hun leven onherroepelijk.

Oscar voor Vanessa Kirby en Martin Scorsese?

Afgelopen jaar werd The Irishman, een Netflix-film van Martin Scorsese met de grootste sterrencast in jaren, genomineerd voor verschillende Oscars. Uiteindelijk werd er geen enkele gewonnen. De grootste kans op een Oscar voor Pieces of a Woman is die voor beste actrice. Te weten dat Vanessa daarvoor ook een award won tijdens het Venice Film Festival, dat eerder dit jaar plaatsvond.

Pieces Of A Woman is vanaf 7 januari te zien op Netflix.

🎬 Check ook: Deze Star Wars-acteur heeft zich gemeld als nieuwe James Bond

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Trailer nieuwe Netflix-film Martin Scorsese schreeuwt om een Oscar
Sluiten