Trailer! ‘Justice League’ belooft een overweldigend superhelden-epos te gaan worden

Hoe meer superhelden, hoe beter. Dat heeft Marvel met hun Avengers-filmserie wel bewezen. Geïnspireerd door dit succes laat ook DC Comics hun superteam naar het witte doek komen, namelijk: The Justice League of America. Over iets meer dan een maand gaat hij in première en gezien deze trailer, is dat zeker iets om enthousiast van te worden.

Justice League is niet de eerste poging van DC om een aantal van hun bekende karakters samen te laten komen in een film. In 2016 deden ze dit namelijk al in Suicide Squad door juist hun meeste iconische bad guys te bundelen. Dit pakte niet helemaal uit als gepland, dus het is te hopen dat ze geleerd hebben van hun fouten.

Steppenwolf

In Justice League is het aan Batman, Wonder Woman, Aquaman, The Flash en Cyborg om de aarde te beschermen. De dreiging komt ditmaal van Steppenwolf. Een welbekende bad guy uit het DC-universum, die samen met zijn leger Parademons de aarde terroriseert. Een diplomatieke oplossing is niet aan de orde en dus kunnen we ons gaan opmaken voor een bovenmenselijke knokpartij.

De regie is in handen van Zack Snyder, die inmiddels een expert is op het gebied van superheldenfilms. Hij regisseerde Man of Steel en Batman v Superman: Dawn of Justice. Daarnaast was hij als producer betrokken bij Suicide Squad, Wonder Woman en gaat hij een bijdrage leveren aan de opvolgers van deze beide films.

Oude bekenden en nieuwe namen

Ook binnen de cast zien we de nodige bekende gezichten. De bloedmooie Gal Gadot keert terug als Wonder Woman, Ben Affleck mag weer opdraven om Batman te portretteren en ook Henry Cavill is weer van de partij als Superman.

Voor de vernieuwing zien we ook de nodige nieuwe gezichten. De meest in het oog springende daarvan is Jason Momoa. Deze Hawaiiaanse spierbundel, die je kunt kennen als Khal Drogo uit Game of Thrones, maakt namelijk zijn opwachting als Aquaman.

Lang hoeven we niet meer te wachten op dit epische spektakel, want Justice League zal vanaf 16 november te zien zijn in de Nederlandse bioscopen.

Reageer op artikel:
Trailer! ‘Justice League’ belooft een overweldigend superhelden-epos te gaan worden
Sluiten