Trailer Breaking Bad-film El Camino: eerste beelden Jesse Pinkman

Netflix heeft een nieuwe trailer gedeeld van El Camino: A Breaking Bad Movie, de film die is gebaseerd op de serie Breaking Bad. De trailer, waarin Aaron Paul te zien is als Jesse Pinkman, werd gedeeld tijdens de Emmy Awards.

In de eerste trailer zagen we Skinny Pete, voormalig drugsdealer en vriend van Jesse Pinkman, binnengebracht worden in het politiebureau voor verhoor. Uiteraard met de vraag of hij weet waar Jesse Pinkman is.

Jesse Pinkman in nieuwe trailer El Camino: A Breaking Bad Movie

In de nieuwe trailer zie je eindelijk een van de twee hoofdpersonen uit Breaking Bad, nog steeds een van de best beoordeelde series ooit. De trailer vertelt niet heel veel, maar je ziet Jesse Pinkman met tranen in zijn ogen en geshockeerd in een auto zitten. Duidelijk is inmiddels dat El Camino: A Breaking Bad Movie verdergaat waar de serie is geëindigd. Er werd dan ook al verwacht dat Aaron Paul wederom zijn opwachting zou maken als Jesse Pinkman.

El Camino: A Breaking Bad Movie | Emmys Commercial | Netflix

The only way forward is to leave his past behind. El Camino: A Breaking Bad Movie on Netflix October 11.

De kans dat we Bryan Cranston terugzien in zijn iconische rol als Walter White is aanzienlijk kleiner, zonder al te veel uit de doeken te doen over het einde van de serie. Niets valt in ieder geval uit te sluiten. Het antwoord op al onze vragen krijgen we op 11 oktober, de datum waarop El Camino: A Breaking Bad Movie op Netflix verschijnt.

Wie we sowieso terugzien in El Camino: A Breaking Bad Movie is Charles Baker als Skinny Pete. Ook Brandon ‘Badger’ Mayhew, de ietwat naïeve vriend van Jesse Pinkman, is weer te zien in de film. Brandon wordt net als in de serie gespeeld door Matt Jones.

Kijk om alvast in de stemming te komen de 15 beste scènes uit Breaking Bad.

? Check ook: Netflix dropt brute trailer en datum voor Peaky Blinders seizoen 5

Reageer op artikel:
Trailer Breaking Bad-film El Camino: eerste beelden Jesse Pinkman
Sluiten