Trailer! ‘The Commuter’ belooft een lekkere wegkijker met Liam Neeson te worden

Voor Nederlanders is met de trein naar je werk gaan de normaalste zaak van de wereld. In Amerika is over de rails reizen een stuk minder gebruikelijk. Toch staat dit vervoersmiddel centraal in de nieuwste Liam Neeson film: The Commuter. Onlangs verscheen de eerste trailer en die belooft veel goeds voor de fans van typische Liam Neeson films.

Zoals meestal in zijn films speelt Liam Neeson een doodgewone kerel. Ditmaal vertolkt hij de rol van Michael Woolrich. Een normale man die verzekeringen verkoopt en gelukkig getrouwd is. Iedere dag pakt hij de trein naar zijn werk. Niks aan de hand, totdat hij opeens wordt aangesproken door een vrouwe die hem een aanbod doet. Een flink geldbedrag ligt klaar voor Michael, als hij kan ontdekken welke reiziger niet thuishoort op de trein.

Puzzel met dodelijke gevolgen

Dat klinkt als een nieuwe spelshow zoals Wie is de Mol, maar het complot hierachter blijkt een stuk donkerder. Opeens zit Michael middenin een situatie waarin hij een puzzel moet oplossen, terwijl zijn eigen leven en dat van zijn vrouw aan een zijden draadje hangen. Een rol die Liam Neeson op het lijf geschreven is. Dus als je de Taken trilogie, Non-Stop en Unknow vermakelijke films vond, dan is dit zeker een aanrader.

The Commuter gaat op 11 januari 2018 in première.

Reageer op artikel:
Trailer! ‘The Commuter’ belooft een lekkere wegkijker met Liam Neeson te worden
Sluiten