Redactie
Redactie Films & Series 6 september 2017

Trailer! Christian Bale schittert in ‘Hostiles’ (maar wat is er met zijn uiterlijk gebeurd)?

We kennen de geroemde acteur natuurlijk als een gladjanus in American Psycho, als een superheld in Batman en als de graatmagere machinemedewerker Trevor Reznik in The Machinist. In de kersverse trailer voor Wild West-thriller Hostiles lijkt hij opnieuw een glansrol te pakken te hebben.

So far, so good. De regisseur Scott Cooper (Black Mass, Crazy Heart) heeft met de onderstaande teaser de interesse gewekt van filmcritici. De film speelt zich af in New Mexico in 1892 en vertelt het verhaal van legerkapitein Joseph J. Blocker (Bale) die nog één missie moet afronden voor hij met pensioen gaat. Hij moet een hooggeplaatste familie door een berucht horrorterrein brengen, wat niet zonder slag of stoot gaat – uiteraard.

Wat is er met Christian Bale gebeurd

Hoewel het uiterlijk van Bale in Hostiles niet heel anders is dan je zou verwachten, zijn er foto’s van de acteur opgedoken die niet bijzonder charmant zijn. De altijd smaakvolle Bale lijkt zijn gevoel voor stijl compleet te zijn verloren. Sterker nog: hij ziet eruit als je iets te dikke buurman Erik, die net iets te veel frikandellen en bier heeft verorberd.

Ook zijn kledingstijl is nogal, uh.., vreemd? Hoewel hij niet onbekend is met lichaamstransformaties, lijkt het in dit geval niet aan een rol gekoppeld te zijn. Laten we hopen dat het een fase is. Zijn acteerprestaties lijden er gelukkig niet onder.

Reageer op artikel:
Trailer! Christian Bale schittert in ‘Hostiles’ (maar wat is er met zijn uiterlijk gebeurd)?
Sluiten