Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Films & Series 18 jul 2017
Leestijd: 1 minuut

Nieuwe trailer bevestigt: Blade Runner 2049 heeft alles in huis om een klassieker te worden

Een vervolg maken op een klassieker van weleer pakt in de praktijk niet altijd goed uit, maar in het geval van Blade Runner 2049 lijkt het toch goed te gaan komen. De eerste trailer zette de neo noir-sciencefiction wereld perfect neer en daar bouwt de tweede trailer op uitmuntende wijze op voort.

Net als 35 jaar geleden neemt Harrison Ford één van de hoofdrollen voor zijn rekening. Zijn belangrijkste tegenspeler is deze keer Ryan Gosling die in de rol van LAPD officer kruipt. Naast de twee heren maken ook Robin Wright (Claire Underwood uit House of Cards) en Jared Leto (The Joker uit Suicide Squad) hun opwachting in de tweede trailer.

Naast bekende gezichten zien we vooral hoe een dystopisch Los Angeles weer tot leven komt. De sfeer die in 1982 werd neergezet door Ridley Scott is in ere hersteld en het lijkt er dus op dat Blade Runner 2049 een waardige opvolger gaat worden. Of het tweede deel net zo’n klassieker is als zijn voorganger gaan we zien op 6 oktober, want vanaf dan draait hij in de bioscoop.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nieuwe trailer bevestigt: Blade Runner 2049 heeft alles in huis om een klassieker te worden
Sluiten