Angstaanjagende trailer: A Quiet Place 2 wordt de engste film van 2020

In 2018 werden fans van het horror genre verblijd met A Quiet Place. Een duistere film over monsters met een ongekend goed gehoor. Maak je geluid? Dan is de kans groot dat je dit niet kunt navertellen. Gelukkig is het allemaal fictie en kunnen wij gewoon van de daken schreeuwen dat A Quiet Place 2 dit jaar gaat verschijnen. De eerste trailer is nu te zien en belooft een hoop stille ellende.

⚠️Pas op! Dit artikel bevat spoilers over het eerste deel⚠️

De aliens die in het eerste deel de aarde hebben overgenomen zijn dus nog niet vertrokken. Dit betekent dat Emily Blunt nog steeds op zoek moet naar een veilige plek. Zoals je in de trailer kunt zien vertrouwt ze nog steeds op haar shotgun, maar kan ze niet meer rekenen op de hulp van John Krasinski. Gelukkig wordt ze wel bijgestaan door een andere bekende acteur, namelijk Cillian Murphy uit Peaky Blinders.

A Quiet Place: Part II in de bioscoop

Jammer genoeg voor dit duo steunen niet alle mensen elkaar. In deze wereld telt het recht van de sterkste en dat betekent dat niemand te vertrouwen is. De strijd om te overleven is er dus zeker niet gemakkelijk op geworden. Of Emily Blunt en haar familie zich staande kunnen houden tussen alle monsters (aliens en mensen) gaan we zien op 18 maart. Vanaf dan draait A Quiet Place: Part II in de Nederlandse bioscopen.

Klein budget, groot succes

Dat er dit jaar een tweede deel komt, is alles behalve een verrassing. Het eerste deel van A Quiet Place was namelijk een ongekend succes. De film werd zowel door het publiek als de critici zeer goed ontvangen. Dit resulteerde in een opbrengst van 340 miljoen dollar. Een enorm bedrag, zeker als je weet dat het budget voor de films slechts 17 miljoen dollar was.

Ben je meer van de superheldenfilms? Check dan hier welke Marvel en DC films in 2020 gaan verschijnen.

Brobible

Reageer op artikel:
Angstaanjagende trailer: A Quiet Place 2 wordt de engste film van 2020
Sluiten