De legendarische Tormund uit Game of Thrones krijgt een eigen viking-serie

In acht seizoenen Game of Thrones hebben we vele legendarische karakters voorbij zien komen. Van Tyrion Lannister tot Arya Stark en van The Hound tot Oberyn Martel. De meesten van hen stonden regelmatig op de voorgrond, maar er zijn ook acteurs die ondanks een kleinere rol de show wisten te stelen. Eén daarvan is natuurlijk de roodharige strijder van achter de muur: Tormund Giantsbane. Hij krijgt nu zijn eigen serie over Vikingen.

Een rol die Kristofer Hivju (de man die Tormund speelt in Game of Thrones) op het lijf geschreven is. Als leider van de Wildlings ging Tormund Giantsbane voorop in de strijd en speelde hij een belangrijke rol in de oorlog tegen de White Walkers. Toch dankt hij zijn populariteit vooral aan zijn versierkunsten, of eigenlijk een gebrek daaraan. Keer op keer probeerde hij indruk te maken op Brienne of Tarth, maar zonder succes.

Game of Thrones-held krijgt eigen show

Nu krijgt Kristofer Hivju de kans om echt de show te stelen, want hij is verkozen om een nieuwe show te produceren en presenteren. De serie gaat True Viking heten en is een soort spelshow waarin Kristofer Hivju op zoek gaat naar de moderne Viking. Heel wat anders dan Game of Thrones, maar deze rol is natuurlijk perfect voor de roodharige held.

Tormund Being Tormund For 4 Minutes Straight

A funny Minutes Straight Game of Thrones video!! There are a lot of funny edits and I use text edits as a form of commentary to add something new to the video and I also use it for a form of funny character expressions.

True Viking gaat opgenomen worden in Noorwegen. De precieze locatie is nog niet vrijgegeven, maar het is een plek waar ooit grootse Viking veldslagen plaatsvonden. In een interview met Deadline liet de vrouw van Kristofer Hivju (die ook producer is van de show) weten dat ze er naar uit kijken om hun viking erfgoed te delen met de rest van de wereld.

Op dit moment zijn de Game of Thrones-acteur en zijn vrouw op zoek naar televisienetwerken die het programma willen uitzenden. Laten we hopen dat het een partij wordt die ook in Nederland te zien is, want wij zitten wel te wachten op meer van Tormund Giantsbane.

The Local

Reageer op artikel:
De legendarische Tormund uit Game of Thrones krijgt een eigen viking-serie
Sluiten