Redactie
Redactie Stuff 28 mei 2018

Top 4 unieke items op Marktplaats: week 22

Niets zo aangenaam als doelloos speuren op Marktplaats, want juist dan stuit je op de beste koopjes. Van campers tot fietsen en van horloges tot meubels. Alles kun je er vinden. Wij helpen je wekelijks een eind op weg, door onze top 5 te selecteren. Dit zijn onze pareltjes van week 22. 

Citroën HY oldtimer camper

Als je een classy camper wil rijden of de droom koestert om hamburgers te verkopen vanuit truck, dan is deze Citroën in beide gevallen precies wat je zoekt. Hij staat al een tijdje stil en heeft een flinke opknapbeurt nodig, maar dan heb je wel een bijzonder toffe bak te pakken. Meer info, vind je hier.

Cannondale CAAD 8 racefiets

Sportieve doelstellingen vastgesteld voor de zomer? Deze racefiets gaat je helpen. Kwalitatief, knap uiterlijk en prima betaalbaar. CAAD staat voor Cannondale Advanced Aluminium Design en betekent min of meer: extra licht, extra sterk. Heeft wel een nieuw zadel nodig, tenzij je een vrouw bent: er zit nu namelijk een vrouwenzadel op. Meer info, vind je hier.

Buitenkeuken/BBQ

Zon, lauw bier, krakerig geluid uit een slechte speaker en verkoold vlees! Dat laatste kan dankzij deze barbecue verleden tijd zijn. Dit pronkstuk heeft vier normale branders, een spitbrander en een wokbrander. Als je met dit ding nog je vlees laat verpieteren, verdien je het simpelweg niet om achter de grill te staan. Meer info, vind je hier. Lees ook ons artikel: ‘Dankzij deze tips blijf je droog en fit tijdens het BBQ-seizoen’.

Sloep te koop op Marktplaats

Deze editie staat volledig in het teken van zomerse activiteiten. Een sloep mag dus niet ontbreken. Deze variant is interessant, want hij is betaalbaar voor de gewone consument. Voor een kleine tweeduizend euro en wat kluswerk, weet je alles. Koop hem met twee vrienden, huur een leuke ligplek en geniet! Meer info, vind je hier.

Reageer op artikel:
Top 4 unieke items op Marktplaats: week 22
Sluiten