Redactie
Redactie Stuff 14 mei 2018

Top 5 unieke items op Marktplaats: week 19

Niets zo lekker als doelloos speuren op Marktplaats, want juist dan stuit je op de beste koopjes. Van campers tot fietsen en van horloges tot meubels. Alles kun je er vinden. Wij helpen je wekelijks een eind op weg, door onze top 5 te selecteren. Dit zijn onze pareltjes van week 19.

Fixie Bike

Oogt cool en doet het volgens de eigenaar prima. Specs: Foffa Single Speed Bike met Flip-Flop Nav / 55 cm Frame. De eigenaar doet ‘m weg omdat ‘ie liever rechtop zit op z’n fiets. Meer info, vind je hier.

Fixie bike marktplaats

Samsung GEAR s3

Het vlaggenschip van Samsung binnen de smartwatch-categorie. Sylvia heeft ‘m slechts drie keer gedragen en verkoopt hem nu voor veel te veel geld. Even stevig onderhandelen dus. Meer info, vind je hier.

Samsung smart watch Marktplaats

Sonos Play 5

De speakers van Sonos zijn het ultieme hebbeding voor mannen: het werk (snel), ziet er strak uit en verzorgt prachtig geluid. De conditie van deze Sonos Play 5 is zo goed als nieuw, aldus de verkopers. Meer info, vind je hier.

Honda VTR 1000 F Firestorm

Deze Honda VTR is volledig onder handen genomen door de eigenaar en dat maakt hem extra cool. Hij verkeert in een perfecte conditie en heeft een vraagprijs van 2300 euro, maar daar kun je vast nog wel iets vanaf praten. Meer info, vind je hier.

Volkswagen camper T2

Het is een opknapper, maar hé: dit is wel het ultieme Volkswagen busje. En het opknappen hoort net zo goed bij het plezier, als het rijden zelf. Er staat nauwelijks informatie bij de advertentie, dus het is handig om contact op te nemen met de verkoper. Je vindt ‘m hier.

Volkswagen busje marktplaats
Reageer op artikel:
Top 5 unieke items op Marktplaats: week 19
Sluiten