Redactie
Redactie Hebbedingen 7 mei 2018

Top 5 unieke items op Marktplaats: week 18

Niets zo lekker als doelloos speuren op Marktplaats, want juist dan stuit je op de beste koopjes. Van campers tot fietsen en van horloges tot meubels. Alles kun je er vinden. Wij helpen je wekelijks een eind op weg, door onze top 5 te selecteren. Dit zijn onze pareltjes van week 18.

Giant racefiets op Marktplaats

Met dit mooie weer gaat het bij de sportievelingen toch weer kriebelen: lekker fietsen in de omgeving of naar het werk. Uiteraard wel met een beetje snelheid en laat dat nou perfect kunnen op deze vijf jaar oude Giant. De fiets is voorzien van 27 versnellingen en volgens de eigenaar alleen recreatief gebruikt. Meer info, vind je hier.

iPhone 6S 64GB op Marktplaats

Je moet een beetje voorzichtig zijn met het kopen van tweedehands Apple-spullen op Marktplaats, maar deze iPhone ziet er legitiem uit. Op het moment van schrijven is ‘ie nog beschikbaar, maar garanties kunnen we niet geven. Voor 260 piek, kan ‘ie van jou zijn.

1983 Suzuki GS650 Tracker – Café Racer op Marktplaats

Voor maximaal 2.500 euro (de verkoper staat open voor biedingen) kun jij op deze toffe café racer rijden deze zomer. Volgens de verkoper loopt ‘ie als een zonnetje en zijn zowel de banden als de accu vervangen. Meer info, vind je hier.

Stalen sloep op Marktplaats

We blijven nog even in de zonnige sferen (en terecht, na al dat helse winterweer). Wat is er – naast fietsen en motor rijden – nou aangenamer dan varen? In deze stalen sloep, inclusief motor, kan het niet meer op. De boot is voorzien van een 6pk Suzuki 4 tact buitenboordmotor, heeft een platte bodem, nieuw dekzijl en is 4.5 bij 1.7 meter. Meer info, vind je hier.

Elektrisch Roland HD-1 V-Drums op Marktplaats

Oogt niet heel indrukwekkend, maar ondergetekende kan uit eigen ervaring bevestigen dat ‘ie speelt als een raket. Zeker in kleinere (stads)woningen is dit een ideale oplossing, omdat ‘ie klein en opvouwbaar is. Roland is de absolute heerser binnen het segment, wat zorgt voor een strak geluid en aanraakgevoelige pads. Voor 250 euro, kan ‘ie van jou zijn.

 

Daniel Wellington horloge op Marktplaats

Daniel Wellington is nog altijd de koploper als het om betaalbare, minimalistische horloges gaat. Deze variant kost je slechts vijftig euro. Genoeg gezegd, meer info na de klik. Het verhaal achter Daniel Wellington lees je in ons artikel: ‘Van imitatiehorloges tot imperium: het verhaal achter Daniel Wellington’.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Top 5 unieke items op Marktplaats: week 18
Sluiten