Redactie
Redactie Hebbedingen 23 apr 2018
Leestijd: 2 minuten

Top 5 unieke items op Marktplaats: week 17

Niets zo lekker als doelloos speuren op Marktplaats, want juist dan stuit je op de beste koopjes. Van campers tot fietsen en van horloges tot meubels. Alles kun je er vinden. Wij helpen je wekelijks een eind op weg, door onze top 5 te selecteren. Dit zijn onze pareltjes van week 17.

Originele FXD Avalon Fixe bike uit New York

Fixed Gear, Fixie, single-speed baanfiets. Volgens de verkoper (een dealer) door fietskoeriers in New York en San Francisco gebruikt. Het witte frame met blauwe accenten, maakt deze fiets extra cool. Via Marktplaats te verkrijgen voor 250 pieken.

Homebar eikenhout met kambala blad

Mooi homebar voor je mancave. Of voor een andere ruimte in je huis. Stijlvol afgewerkt en niet al te lomp, dus goed plaatsbaar. De bar ziet er kwalitatief uit, maar veel informatie geeft de verkoper op Marktplaats niet. Een berichtje sturen kan altijd! Meer homebar-inspiratie, vind je in dit artikel.

2x Technics SL-1200 MK2

De enige, echte originele Technics. Het dj-en is groot geworden op deze twee topmachines. Krachtig en onverwoestbaar. Je betaalt er grof geld voor, maar beter dan dit gaat het echt niet worden – mocht je willen dj-en. De foto’s doen overigens geen eer aan deze platenspelers, dus laat je daar niet door afschrikken. Meer info, vind je hier.

Porsche 944

De Porsche 944 staat bekend als een betaalbaar model, omdat ‘ie niet honderd procent uit de fabriek van Porsche is komen rollen. Wie een minder hoog auto-moraal heeft, kan dankzij dit feitje voor weinig geld toch een Porsche rijden. Deze 944 is voorzien van een distributieriem, gereviseerde versnellingsbak, nieuwe koppeling, nieuwe banden en nieuwe brandstofpomp. Ook de oliefilter, bougies en verdelerkap zijn onlangs vervangen. Wel aan te raden om een specialist mee te nemen, voor je dit Marktplaats-koopje op de kop tikt. De buitenkant heeft overigens wel wat aandacht nodig. In dit artikel lees je waar je op moet letten voor je een tweedehands auto koopt.

Sennheiser PXC 550 noise cancelling headphone

Noise cancelling is een godsgeschenk voor eenieder die van rust houdt of optimaal van z’n muziek wil genieten. Sennheiser is al jaren goed voor de betere geluidsapparatuur en heeft met de PXC 550 opnieuw een mooi product opgeleverd. Deze koptelefoon is zo goed als nieuw en kost bij alle grote handelaren driehonderd euro. Via Marktplaats kun je hem krijgen voor zeventig piek minder.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Top 5 unieke items op Marktplaats: week 17
Sluiten