Redactie
Redactie Hebbedingen 16 apr 2018
Leestijd: 2 minuten

Top 5 unieke items op Marktplaats: week 16

Niets zo lekker als doelloos speuren op Marktplaats, want juist dan stuit je op de beste koopjes. Van campers tot fietsen en van horloges tot meubels. Alles kun je er vinden. Wij helpen je wekelijks een eind op weg, door onze top 5 te selecteren. Dit zijn onze pareltjes van week 16.

Fietsen op Marktplaats: Van Moof 28 Inch Herenfiets met Axa slot

Van Moof fietsen zijn bijzonder populair, vanwege het strakke design en de hoge kwaliteit. Deze fiets is tweedehands, maar wordt verkocht door een handelaar. De prijs valt daardoor hoger uit, maar dan heb je wel een vrije recente editie te pakken. Oudere modellen vind je op Marktplaats rond de 250 euro. Voor deze leg je 425 euro neer.

Motoren op Marktplaats: Honda CM400T Custom caféracer

Binnen een prijscategorie die vrij redelijk is voor een motor, hebben we deze caféracer gevonden. De eigenaar beschrijft hem als volgt: “Zeer leuke 400cc caféracer op basis van Honda CM400T uit 1981. In nette staat, rijdt erg fijn en technisch in orde. Start en loopt ontzettend lekker.” Voor 2.400 euro kan ‘ie van jou zijn.

Speakers op Marktplaats: Sonos Playbase wit

Sonos maakt prachtige én krachtige speakers, voor heel veel geld. Daarom is het wellicht interessanter om een exemplaar om Marktplaats te scoren. In deze advertentie wordt de Playbase aangeboden, wat een krachtige surround speaker is die je onder je tv plaatst. We hebben hem zelf ooit mogen testen en kunnen garanderen dat het geluid de moeite waard is. De nieuwprijs is 717 euro, maar voor 550 euro (en met een beetje onderhandelen nog minder) kan ‘ie van jou zijn. De speaker is volgens de verkoper nog geen jaar oud.

Auto’s op Marktplaats: Jaguar XJ 3.2 V8 youngtimer

De Jaguar XJ behoort tot de categorie ‘youngtimers’: toffe klassiekers die voor een redelijke prijs te verkrijgen zijn. Deze XJ kost amper wat, maar heeft wel aardig wat kilometers gehad. Als hobbyproject is het echter een juweeltje. Kost ‘ie? 2.850 euro. Meer info, vind je hier.

Meubels op Marktplaats: Koloniale drankkast

Mooi robuust ding, met verschillende vakken. Sowieso een eyecatcher in de huiskamer van een drankverzamelaar. Hij is amper bekeken, dus je kunt hem waarschijnlijk voor een prikkie meenemen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Top 5 unieke items op Marktplaats: week 16
Sluiten