Redactie
Redactie Hebbedingen 2 mei 2018

Top 5 luxe gadgets van Bol.com, FonQ en CoolBlue (week 18)

De algemene tendens is dat vrouwen veel kleine spullen kopen en mannen diep in de buidel tasten om voor één grote aankoop te gaan. Deels waar, was het niet dat wij onszelf evengoed kunnen verliezen in de wereld van gadgets; soms oprecht nuttig, soms gewoon om te hebben. In deze rubriek zetten we de tofste gadgets op een rij, die we met korting hebben gevonden bij Bol.com, FonQ en CoolBlue. 

Intex Explorer K2 – Kajak voor 2 personen – Bol.com

Hoe tof is deze opblaasbare kajak, die je overal gemakkelijk mee naar toe kunt nemen? De kajak is gestroomlijnd en heeft een verstevigde romp en achtersteven. Aan de onderzijde van de kajak zit een afneembare vin. Daarmee is het relatief eenvoudig om recht te blijven koersen. De beste plekken om te kajakken, vind je hier. Deze Intex kajak scoor je nu met 55 procent korting bij Bol.com, voor 98 euro kan ‘ie van jou zijn.

Wharfedale Diamond 11.0 Speakerset – Bol.com

Het gros van de mannen kan genieten van een aangenaam stel speakers. Vooral vanwege de geluidskwaliteit natuurlijk, maar ook een knap uiterlijk kan indruk maken. Vrouwen denken daar in het algemeen anders over, in hun ogen is elke speaker per definitie lelijk. Deze hoogwaardige speakers van Wharfedale hebben het – vanuit een mannelijk perspectief – allemaal: knap en kwalitatief. Voor 64 euro minder dan normaal, heb je een goeie deal te pakken. Meer info, vind je hier.

Aanbiedingen bij Bol.com fonq en coolblue

Outdoorchef P-420 G Minichef – Fonq

Wat een top ding! Klein en makkelijk mee te nemen, maar wel supersnel actief. BBQ-en in het park is dus niet langer een uitdaging.  Je sluit hem met een meegeleverde gasdrukregelaar en slang eenvoudig aan op een butaan- of propaangasfles. Dankzij het hoge vermogen van 4,3 kW verwarmt de brander het grillrooster razendsnel zodat je al na enkele minuten de eerste stukjes vlees op de barbecue kan leggen. Scoor hem voor 198 euro bij Fonq en bespaar 121 euro.

Aanbiedingen bij Bol.com fonq en coolblue

Oregon Scientific Projectieklok – Fonq

Totaal nutteloos en valt daardoor in het kader ‘hebbedingen’, maar een tof ding is het wel. Projecteert de tijd en datum op de muur. Bij Fonq te verkrijgen met 29 procent korting.

Aanbiedingen bij Bol.com fonq en coolblue

LG HF80JG Beamer – CoolBlue

LG is een meester als het op beeld aankomt. Ook deze Full HD beamer is een bloedtopper.  Door een hoge contrastratio van 150.000:1 is het verschil tussen donkere en lichte beelden groot. Hierdoor geniet je van een realistische beeldweergave met natuurgetrouwe kleuren. Geluid stream je via bluetooth naar een speaker of koptelefoon. Bij CoolBlue is ‘ie nu 250 euro goedkoper.

Aanbiedingen bij Bol.com fonq en coolblue

360Fly camera – CoolBlue

Oogt cool, werkt cool.  De 360Fly filmt namelijk de gehele omgeving in een 360 graden panorama. Door over de video te swipen bepaal je achteraf welk gedeelte van de omgeving je wil bekijken. Bij CoolBlue koop je hem nu voor een zachter prijsje.

Aanbiedingen bij Bol.com fonq en coolblue

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Top 5 luxe gadgets van Bol.com, FonQ en CoolBlue (week 18)
Sluiten