Redactie
Redactie Cars 25 jun 2018

Top 4 unieke items op Marktplaats: week 26

Niets zo aangenaam als doelloos speuren op Marktplaats, want juist dan stuit je op de beste koopjes. Van campers tot fietsen en van horloges tot meubels. Alles kun je er vinden. Wij helpen je wekelijks een eind op weg, door onze top 5 te selecteren. Dit zijn onze pareltjes van week 26.

Camper Peugeot J7 oldtimer

Ideale kampeerwagen uit 1973, inclusief Outwell bustent uit 2015. Eén bonk charme. In 2014 is het volledige interieur vervangen. Ook is er jaarlijks onderhoud gepleegd. Meer info, vind je hier.

Technics Quartz SL-QD33 platenspeler

Zoek je een oerdegelijke platenspeler, zoek dan niet verder. Deze Technics voert zijn werk nog altijd als de allerbeste uit. Voor een degelijk bod kan ‘ie van jou zijn. Niet van een particulier, wel van een handelaar. Meer info, vind je hier.

Vakantiewoning in Hongarije

De droom van velen. Het huisje heeft echter behoorlijk wat opknapwerk nodig, dus laat je droom geen hel worden. Anderzijds: voor 5k is ‘ie van jou? En wat is nou 5k voor een vakantiewoning en 2984m² grond? Meer info, vind je hier.

Porsche 944 2.5 Coupé (bouwjaar 1985)

Een echte Porsche, maar snobs halen hun neus omdat het een instapmodel is. Vandaar de prijs, wat voor jou een voordeel is. Volgens de verkoper is ‘ie in prima staat! Meer info, vind je hier.

Reageer op artikel:
Top 4 unieke items op Marktplaats: week 26
Sluiten