Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 24 okt 2019
Leestijd: 2 minuten

Daybreak op Netflix is slim, fantasierijk en verrassend grappig

Iedere week verschijnen er nieuwe films, series en documentaires. Niet alleen op Netflix, maar ook op Ziggo Movies & Series XL (HBO), Videoland, Cinemember, Disney Plus en zo kunnen we nog even doorgaan. Dit is onze top 3 van week 43, met Daybreak op Netflix als grote verrassing en Watchmen op Ziggo Movies & Series XL (HBO) als must-see.

Top 3 nieuwe films en series in week 43

Alle nieuwe series, films en documentaires gooien we wekelijks door een trechter voor een top 3. Deze week: Daybreak op Netflix, Watchmen op Ziggo Movies & Series XL (HBO) en Toon op Netflix.

Daybreak – serie op Netflix

Daybreak | Official Trailer | Netflix

So what’s life like in the apocalypse? It’s never what you’d expect. Find your tribe, grab your swords, and get ready to take on some Ghoulies. Daybreak comes to Netflix on October 24.

Daybreak is een slimme, fantasierijke en verrassend grappige horrorkomedie die gebaseerd is op de gelijknamige stripreeks van Brian Ralph. In de serie gaat tiener Josh op zoek naar zijn oude liefde Sam. Hierbij komt hij zombies tegen en bendes die niet zouden misstaan in Mad Max. Dit alles speelt zich af in een post-apocalyptische wereld. Leuk om te bingen tijdens Halloween. De eerste recensies van Daybreak zijn louter positief.

Seizoen 1 van Daybreak is nu te zien op Netflix.

Watchmen – serie op Ziggo Movies & Series XL (HBO)

Watchmen: Official Trailer | HBO

Quis custodiet ipsos custodes? Everything begins 10/20. #HBO #WatchmenHBO Watchmen is based on the graphic novel co-created and illustrated by Dave Gibbons and published by DC. Follow Watchmen on Instagram: instagram.com/watchmen Follow Watchmen on Twitter: twitter.com/watchmen Like Watchmen on Facebook: facebook.com/watchmenhbo Subscribe to HBO on YouTube: https://goo.gl/wtFYd7 Don’t have HBO?

In week 43 verscheen aflevering 1 van de veelbelovende serie Watchmen op Ziggo Movies & Series XL (HBO). De serie is gebaseerd op de gelijknamige comic van Alan Moore en Dave Gibbons, die in 2009 al eens verfilmd werd. De serie speelt zich af in een alternatieve geschiedenis, waarin gemaskerde helden illegaal zijn en de politie zich moet verbergen achter maskers. De eerste aflevering begint met een onderzoek naar de moord op een politieagent door de ‘Seventh Kavalry’. Eerst kijken, dan pas vragen stellen.

Aflevering 1 van seizoen 1 is nu te zien op Ziggo Movies & Series XL (HBO).

Toon – serie op Netflix

Toon | Officële Trailer | Netflix

De sociaal onhandige componist van reclamemuziek Toon moet zijn weg vinden in de vreselijke showbizzwereld als hij opeens beroemd wordt doordat een filmpje viral gaat.

Toon is een nieuwe Nederlandse serie op Netflix en gaat over de sociaal onhandige reclamejinglecomponist Toon, die op een avond wordt verrast met een surpriseparty. Als hij wordt gevraagd een nummer te spelen, zingt Toon dat hij iedereen het liefst zo snel mogelijk naar huis ziet gaan. Het filmpje wordt opgenomen met een telefoon, verschijnt op social media en wordt een hit. Tegen de wil van de muzikant in groeit zijn populariteit. Net als Daybreak verrassend grappig, maar dan op een andere manier.

Seizoen 1 en 2 van Toon zijn nu te zien op Netflix.

? Check hier onze top 3 van vorige week

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Daybreak op Netflix is slim, fantasierijk en verrassend grappig
Sluiten