Mitchell Rietveld
Mitchell Rietveld Stuff 14 okt 2016

Tony Stark zou deze zwevende platenspeler goedkeuren

Platenspelers bestaan al decennia. Ze zijn weliswaar uit onze huiskamers verdwenen, maar in een tijd van old-meets-new zijn ze aan een comeback bezig. MAG-LEV Audio begrijpt dat je met meer moet komen dan een revivaltje en komt met een waanzinnige innovatie: een zwevende platenspeler.

Het unieke apparaat staat nog op Kickstarter en is ontworpen voor liefhebbers van hoge kwaliteit geluid en innovatief design. De zwaartekracht tartende platenspeler verbetert – door het zwevende plateau – de visuele ervaring van het luisteren naar vinyl platen.

Het aandrijfsysteem in deze draaitafel is where the magic happens: het zorgt er niet alleen voor dat de platen zweven, maar ook dat deze met enorme precisie draaien. Aangezien lucht veel minder wrijving geeft zorgt deze precisie ook voor een sublieme geluidskwaliteit.

Het design is cool, het zweven is cooler, maar wat het futuristische gevoel écht afmaakt is de subtiele oranje verlichting. Verder kun je met slechts een draai aan de knop schakelen tussen de 33,3-en 45-toeren – en dit alles zal zo’n 707 euro moeten kosten.

Reageer op artikel:
Tony Stark zou deze zwevende platenspeler goedkeuren
Sluiten