Pim Jansen
Pim Jansen Life 24 jun 2019

Airbnb verhuurt houten huis Tony Stark uit Avengers: Endgame

Op zoek naar een unieke plek tijdens je vakantie? Weet dan dat de woning van Tony Stark in Avengers: Endgame te huur staat op Airbnb.

Als je van plan bent een leuke vakantie te organiseren, dan kun je eigenlijk niet om het Airbnb aanbod heen. Overal kun je een accommodatie vinden via de airbnb website. Het grote voordeel is vaak dat het relatief goedkoop is, bovendien heb je direct contact met de locals waardoor je vakantietips krijgt die je niet in de reisbrochures tegenkomt. De kans dat je op een unieke locatie kunt overnachten is daarnaast bijzonder groot. Zo kun je, toevallig of niet, ook de woning huren waarin Tony Stark zijn intrek had genomen in Avengers: Endgame. Over bijzondere vakanties gesproken.

tony stark, avengers endgame, cabin, houten huis, airbnb, vakantie

Er zijn steeds meer unieke aanbiedingen op Airbnb. Campers en boomhutten, bijvoorbeeld. En eind April stelde het Louvre één gelukkig paar zelfs in de gelegenheid om een ​​nacht door te brengen in het iconische kunstmuseum. Nu is daar de woning van Tony Stark uit Avengers: Endgame dus aan toegevoegd.

Houten huis Tony Stark uit Avengers: Endgame op Airbnb

Het optrekje, net buiten Atlanta, is misschien wel de meest tot de verbeelding sprekende vakantiewoning op Airbnb. Zeker als je een die-hard Avengers-fan bent, moet je er eigenlijk naartoe. Wie wil nou niet in het familiehuis van Tony Stark overnachten?

tony stark, avengers endgame, cabin, houten huis, airbnb, vakantie

De woning heeft een belangrijke rol gespeeld in een aantal scènes in de film. Het houten huis is gelegen op de Bouckaert Farm, ongeveer 20 minuten van Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport. Je hebt de beschikking over twee queensize bedden, twee eenpersoonsbedden, drie badkamers, een keuken en een open haard. Als je daarnaast weet dat de woning volledig is opgetrokken uit hout en is omgeven door een prachtige natuur, dan is de kans groot dat je hier langer wil verblijven dan één nacht.

Even feesten? Vergeet het maar

Mocht je het idee hebben opgevat om de woning voor een week te reserveren voor je ultieme vrijgezellenfeest, vergeet het dan maar. De eigenaar heeft een aantal regels opgesteld en het organiseren van feestjes zal niet gebeuren zonder toestemming. Ook andere evenementen zijn niet toegestaan, net als het roken binnenshuis en om 23.00 uur dienen de lichten uit te zijn. Mocht je denken dat je wel even een paar vrienden naar binnen kunt smokkelen, ook dat gaat niet lukken. De gehele Airbnb-woning is voorzien van beveiligingscamera’s. Wat kun je er dan wel doen? Lekker even tot je zelf komen, vissen, chillen, eten, drinken, slapen. Meer foto’s bekijk je hier.

Minimum verblijf: drie nachten

Om de woning te huren moet je overigens wel diep in de buidel tasten. De prijs per nacht op Airbnb ligt namelijk rond de 800 dollar. En nee, die prijs is niet onderhandelbaar. Verwacht geen spectaculaire gadgtes van Tony Stark, het huis is lekker basic ingericht.

Reageer op artikel:
Airbnb verhuurt houten huis Tony Stark uit Avengers: Endgame
Sluiten