Redactie
Redactie Life 12 nov 2018

Geniet van traditionele pizza’s bij hotspot Toni Loco in Amsterdam

Er zijn maar twee pizza’s die tellen: Italiaanse en Amerikaanse. De twee stijlen komen samen in het hart van de Amsterdamse Pijp, onder het dak van Toni Loco. Dit is het nieuwe concept van The Entourage Group, dat eerder succesvol onder andere Momo, Izakaya en The Butcher lanceerde.

De pizza’s zijn 55 cm groot, flinke units dus. Je bestelt in slices of deelt een pizza met verschillende toppings. Toni kiest alleen de beste ingrediënten en strikt authentieke toppings met verse tomatensaus en geraspte mozzarella. Verwacht een scala aan nieuwe smaken: van sesam crust tot aan groene pizza. Uiteraard staan ook classics zoals Bianca, Rosa en Olivo op het menu. De pizza’s zijn dus niet alleen indrukwekkend in hun formaat, maar ook in de eenvoudige smaakbeleving – precies zoals het een traditionele pizza betaamt.

Toni Loco pizza's Amsterdam

De invloed van The Entourage Group

Wie bekend is met de restaurants van The Entourage Group, weet dat luxe de kern vormt van het bedrijf. The Butcher en Toni Loco vormen een uitzondering, doch is een hint van de luxe broers en zussen terug te vinden bij Toni Loco. Zo serveert Toni een unieke selectie van ambachtelijke drankjes zoals speciaalbier, een selectie wijnen van over de hele wereld en high-end champagnes. Om je diner ervaring compleet te maken, serveert Toni ook eigengemaakt softijs.

Toni Loco pizza's Amsterdam

Het interieur van Toni Loco

Het interieur van Toni Loco is minimalistisch, met een rauw, stedelijke uitstraling. Iets te ijzig voor onze smaak, maar het past bij de identiteit van de onderneming. Check trouwens deze coole fotoshoot van typische, Amerikaanse pizzeria’s. Een ‘one size’ betonnen tegelsysteem omwikkelt de vloer en wanden. Het ruwe interieur is afgewerkt met ronde spiegels om de aandacht te vestigen op het hart van de ruimte – de keuken, waar slechts één ding telt: heerlijke pizza’s. Benieuwd geworden? Je vindt Toni Loco aan de Albert Cuypstraat 59 in Amsterdam.

Toni Loco pizza's Amsterdam
Toni Loco pizza's Amsterdam
Toni Loco pizza's Amsterdam Toni Loco pizza's Amsterdam Toni Loco pizza's Amsterdam Toni Loco pizza's Amsterdam Toni Loco pizza's Amsterdam

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Geniet van traditionele pizza’s bij hotspot Toni Loco in Amsterdam
Sluiten