Oeps! Tom Holland onthult per ongeluk de titel van de nieuwe ‘Spider-Man’ film

Wij zijn groot fan van Tom Holland en dat is niet alleen vanwege zijn acteerprestaties. De 22-jarige knul heeft er namelijk ook een handje van om onbedoeld geheimen te verklappen. Zo praat hij in interviews regelmatig zijn mond voorbij en onlangs ging hij opnieuw in de fout op Instagram. Hij verklapte namelijk op onhandige wijze wat de titel is van de nieuwe Spider-Man film.

Het grappige is dat hij dit deed in een Instagram video waarin hij juist wilde vertellen dat er deze week geen nieuws is. Ditmaal was het dan ook geen verspreking van de talentvolle acteur uit Engeland, maar liet hij ons letterlijk zien wat de nieuwe titel gaat worden. Lekker bezig Tom!

Onhandige actie Tom Holland

In de video vertelt Tom Holland dat ook hij weinig weet over wat er gaat gebeuren in het vervolg op Spider-Man: Homecoming, maar dat daar snel verandering in gaat komen. Hij heeft namelijk het script ontvangen en dat liet hij ons ook zien. Dat had hij beter niet kunnen doen, want op de iPad die hij omhoog hield is duidelijk te zien wat de titel gaat zijn van de nieuwe Spider-Man film.

Zoals je hierboven kunt zien gaat het vervolg de naam Spider-Man: Far From Home krijgen. Daarmee begint het speculeren over waar de film over zal gaan. De titel hint er namelijk naar dat we Spider-Man ergens anders gaan zien dan in New York aangezien dat zijn ‘Home’ is. Heeft dit misschien iets te maken het einde van Avengers: Infinity War? Wat wel wel weten is dat Mysterio ditmaal de bad-guy gaat zijn en dat die rol is weggelegd voor niemand minder dan Jake Gyllenhaal.

Spider-Man: Far From Home in de bioscoop

Helaas moeten we nog wel even geduld hebben voordat we Spider-Man: Far From Home kunnen zien. Het vervolg op Homecoming gaat namelijk pas op 5 juli 2019 verschijnen.

Reageer op artikel:
Oeps! Tom Holland onthult per ongeluk de titel van de nieuwe ‘Spider-Man’ film
Sluiten