Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Films & Series 3 okt 2019
Leestijd: 2 minuten

Superheld in het echte leven: Tom Holland heeft Spider-Man gered

Een week geleden maakten Marvel-fans over de hele wereld een sprongetje van geluk. Eén van hun favoriete superhelden leek terug te gaan naar Sony, maar die partij maakte nieuwe afspraken met Disney (Marvel) zodat Spider-Man toch in de MCU kon blijven. Inmiddels is duidelijk geworden dat Tom Holland hier voor een groot deel verantwoordelijk voor is.

De acteur, die inmiddels al in vijf films te zien was als de slingerende superheld, heeft er volgens The Hollywood Reporter alles aan gedaan om binnen de MCU te blijven. De 23-jarige Tom Holland zocht contact met de hoge heren van beide partijen om ze te overtuigen dat een samenwerking het beste plan is.

Tom Holland redt Spider-Man

Bewapend met zijn charme, humor en onschuldige blik ging hij op de koffie bij Disney CEO Bob Iger en Sony film topman Tom Rothman. Net als de rest van de wereld bleken ook zij niet immuun voor de charmes van Tom Holland. Mede dankzij jonge acteur zal Spider-Man nog minimaal één keer terugkeren binnen de MCU. Gelukkig maar, want Spider-Man: Far From Home eindigde met een behoorlijke cliffhanger.

Tom Holland zelf was logischerwijze enorm blij dat Sony en Disney eruit wisten te komen en toonde die blijdschap met een geniale post op Instagram.

?

4.9m Likes, 164.5k Comments – Tom Holland (@tomholland2013) on Instagram: “?”

Dat Sony topman Tom Rothman uiteindelijk bereid was om toch tot een deal te komen, had niet alleen te maken met Tom Holland’s charme. Hij wil de talentvolle acteur graag tevreden houden gezien een andere project dat ze samen gaan doen. Tom Holland heeft namelijk ook de hoofdrol te pakken in een film gebaseerd op de Uncharted games.

De superhelden-toekomst van Disney, Marvel en Sony

Niet alleen de fans zijn blij dat Sony en Disney eruit zijn gekomen. Ook Marvel baas Kevin Feige kan niet wachten om weer aan de slag te gaan met Spider-Man en Tom Holland. In zijn ogen behoort de webschietende held tot de meest iconische en populaire superhelden van dit moment. Benieuwd hoe de nieuwe deal er precies uitziet? Klik dan hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Complex

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Superheld in het echte leven: Tom Holland heeft Spider-Man gered
Sluiten