Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Films & Series 6 dec 2019
Leestijd: 2 minuten

Hoe een dronken en huilende Tom Holland Spider-Man bij Marvel hield

Tom Holland is een held. Niet alleen op het witte doek als Spider-Man, maar ook daarbuiten. Toen bekend werd dat Spider-Man weer terug zou gaan naar Sony zat iedere Marvel-fan in zak en as. Ook Tom Holland zelf was diep teleurgesteld dat hij de MCU moest gaan verlaten, maar wilde zich niet gewonnen geven. Hij nam contact op met Disney-baas Bob Iger en redde Spider-Man, maar dat verhaal is niet zo heroïsch als het klinkt.

Dat onthulde Tom Holland zelf in gesprek met Jimmy Kimmel. De populaire acteur was te gast om te praten over een aantal van zijn lopende projecten. Tegen het einde van het interview wil Jimmy Kimmel het toch nog even hebben over die keer dat Bob Iger bij hem te gast was. De grote baas van Disney vertelde toen dat Tom Holland een belangrijke rol speelde in het aanblijven van Spider-Man in de MCU.

Tom Holland laat zijn emoties de vrije loop

Iedereen dacht dat Tom Holland dit voor elkaar had gekregen met zijn charmes, maar dat blijkt niet het geval. Op het moment dat Bob Iger contact op nam met Tom Holland was de Spider-Man acteur namelijk dronken. En daardoor een tikkeltje emotioneel. Dat laatste is ook niet zo gek, want hij wilde Marvel helemaal niet verlaten. Het resultaat was een telefoontje met dubbele tong en vele tranen.

Maar Tom kan dat zelf veel beter uitleggen, dus check de video hieronder (vanaf 9:40):

Disney wil Spider-Man volledig binnenhalen

Het heeft in ieder geval gewerkt, want voorlopig gaat Spider-Man nog niet vertrekken uit de Marvel Cinematic Universe. Toch blijft Spider-Man in spagaat tussen Disney en Sony. Eerstgenoemde wil dat graag gaan veranderen en schijnt een enorme zak geld over te hebben voor de licentie. Hoeveel Disney wil gaan overmaken naar Sony is nog niet bekend, maar de geschiedenis leert ons dat de grote muis geen probleem heeft om flink de portemonnee te trekken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Men's Health

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Hoe een dronken en huilende Tom Holland Spider-Man bij Marvel hield
Sluiten