Tom Hiddleston en Charlie Cox winnen Halloween met Marvel-stunt

Afgelopen nacht vierde half Amerika Halloween, waardoor Instagram volstroomde met de meest bizarre outfits. Tussen alle Kardashians en popsterren kwam al snel een pareltje bovendrijven: de kostuums van Charlie Cox en Tom Hiddleston. Oftewel, de Marvel-helden Daredevil en Loki.

Daredevil en Loki winnen Halloween

De twee acteurs besloten voor een keertje te ruilen van rol. Oftewel, Tom Hiddleston verruilde zijn Loki-kostuum voor dat van Daredevil, de blinde advocaat uit de Marvel comics en gelijknamige Netflix serie. Charlie Cox trok het pak van de broer van Thor aan.

Ze voerden de stunt uit buiten de deur van het toneelstuk waar ze op dit moment allebei in spelen, Betrayal, op Broadway. Fans die in de rij stonden om het toneelstuk te gaan bekijken, werden dus al eerder dan verrast door de sterren, en hoe! Het waren niet hun echte outfits uit de films, maar dat maakt het eindresultaat er eigenlijk alleen maar beter op. Aanschouw:

sofia on Twitter

CHARLIE COX DRESSED UP AS LOKI AND TOM HIDDLESTON DRESSED UP AS DAREDEVIL IM CRYING https://t.co/XazgmWIM9Q

 

Eindelijk hebben we een Matt Murdock die glimlacht, iets wat weinig gebeurde in de Netflix serie. De stunt ging al snel viral op Twitter, waar fans het met elkaar eens waren dat Cox en Hiddleston dit jaar Halloween hebben gewonnen. Daar zijn we het volledig mee eens, al komt deze fan met zijn Iron Man pak dicht in de buurt!

Loki has a beard and Daredevil is smiling 😁 happy halloween!! Photo by GettyImages . #charliecox #tomhiddleston #loki #daredevil #marvel #halloween

19.2k Likes, 142 Comments – Charlie Cox ⠀⠀⠀ (@_charliecox) on Instagram: “Loki has a beard and Daredevil is smiling 😁 happy halloween!! Photo by GettyImages . #charliecox…”

Andere sterren die in Betrayal spelen voegden zich later ook bij de Marvel-acteurs. Zawe Ashton ging de straat op als Captain Marvel, en Eddie Arnold was een excellente Captain America.

Halloween customes of Betrayal Broadway team

Oct, 30th, 2019 Bernard B.Jacob Theatre Tom Hiddleston as Dare Devil Charlie Cox as Loki Zawe Ashton as Captain Marvel Eddie as Captain America

Op het witte doek?

Ondertussen hoeft een samenwerking tussen Loki en Daredevil niet bij dit soort stunts te blijven. Naar verluidt is Marvel Studios druk bezig met plannen om Matt Murdock en daarmee dus Daredevil te introduceren op het witte doek. Oftewel, de kans is groot dat de blinde advocaat naar het Marvel Cinematic Universe komt. Hier lees je er alles over.

🎃Check ook: 13 Halloween-outfits van BN’ers en celebs, met Yolanthe als winnaar

Reageer op artikel:
Tom Hiddleston en Charlie Cox winnen Halloween met Marvel-stunt
Sluiten