Tom Hardy is er klaar mee en denkt eraan om te stoppen met acteren

Thomas Aalderink 10 aug 2018 Media

Wat hebben Venom, Fonzo, War Party en Mad Max: The Wasteland met elkaar gemeen? Nou, dit zouden maar zo de laatste vier films van Tom Hardy kunnen gaan worden. De Britse acteur is namelijk wel een beetje klaar met acteren. Volgende maand mag Tom Hardy 41 kaarsjes uitblazen en hij wil de rest van zijn leven liever doorbrengen met zijn kinderen, dan op de set. Begrijpelijk, maar ook ontzettend jammer.

Hij schitterde met Leonardo DiCaprio in The Revenant, zorgde ervoor dat de terugkeer van Mad Max een succes werd, bewees zijn talent in Peaky Blinders, kreeg zijn eigen serie en nog veel meer. Tom Hardy is zonder twijfel één van de beste acteurs van dit moment. Hij wordt zelfs regelmatig getipt als de nieuwe James Bond, al schijnt de belangrijkste Bond-producer toch voorkeur te hebben voor een andere acteur.

Tom Hardy is er klaar mee

Helaas is geld, succes en roem niet veel waard als je geen tijd hebt om er van te genieten. Daar is Tom Hardy ook achter gekomen. In een interview met Esquire deed de acteur een aantal opmerkelijke en pittige uitspraken. Hij zit op een snelweg die leidt naar nog veel meer prachtige filmrollen, maar hij denkt er serieus over na om een afslag te nemen.

“Ik heb het gevoel dat ik de Mount Everest heb beklommen. Dat is een ongelooflijke prestatie, aangezien ik zelf niet had gedacht dat ik ooit in de buurt van die berg zou komen. De vraag die ik mijzelf moet stellen is of ik heel dat avontuur opnieuw wil doen? Of wil ik naar een strand gaan en gewoon relaxen? Op mijn leeftijd heb ik er een beetje genoeg van. Ik wil gewoon verder met mijn leven,” aldus Tom Hardy.

Always 💯❤️🌠🌠🌠🌠😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇

273.6k Likes, 1 Comments – Tom Hardy (@tomhardy) on Instagram: “Always 💯❤️🌠🌠🌠🌠😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇”

Acteren is leuk, maar er is meer in het leven. Zijn kinderen bijvoorbeeld. Tom Hardy heeft drie kinderen, waarvan twee met zijn huidige partner Rachel Speed. Er voor hen zijn is op dit moment de belangrijkste rol in zijn leven en dat is moeilijker dan welke filmrol dan ook. “Er is geen taak op aarde zo moeilijk als het vaderschap,” is wat Tom Hardy er zelf over zei.

Fonzo, Mad Max en meer

Of hij daadwerkelijk stopt met acteren en lekker op het strand gaat liggen, is nog maar de vraag. Mocht dat wel het geval zijn, dan gaan we hem in ieder geval nog twee keer op het witte doek zijn. Venom en Fonzo, waarin hij beide de hoofdrol speelt, zitten namelijk in de post-productie fase. Daarnaast gaan we ervan uit dat hij ook zijn contract met War Party en Max Mad: The Wasteland netjes gaat uitdienen.

Metrotime

Reageer op artikel:
Tom Hardy is er klaar mee en denkt eraan om te stoppen met acteren
Sluiten