Tom Hardy komt weer hard in trailer van ‘Taboo’

Aangezien series steeds meer terrein (en budget) aan het winnen zijn van de filmindustrie, is het altijd goed om te horen dat ook belangrijke pionnen uit die wereld mee verplaatsen. Wanneer dat in dit geval om namen als Tom Hardy en Ridley Scott gaat, dan stijgt bij serie-liefhebbers de hartslag met de minuut. Deze twee levende legendes vormden namelijk een team-up voor een aankomende Mini-serie genaamd ‘Taboo’. 

Het verhaal van Taboo omschrijft het leven van een avonturier die na terugkomst van een reis naar Afrika, wraak en nalatenschap zoekt na de dood van zijn vader. Dit veroorzaakt uiteraard een kettingreactie van bombarie, inclusief veel geweld en woede. Oftewel: precies de juiste setting voor acteur/driftkikker Tom Hardy.

De serie is grotendeels geschreven door Steven Knight, die eerder al met Hardy samenwerkte aan Peaky Blinders (2013) en de speelfilm Locke (2014). Daarnaast mag deze beste man ook Eastern Promises (2007) en Hummingbird (2013) met Jason Statham op zijn filmografie vernoemen. Dat zijn stuk voor stuk bepaald geen karige titels, toch kreeg Knight ook bij het schrijven hulp van niemand minder Tom Hardy en zijn vader Chips Hardy, wie tevens als adviserend producent fungeerde voor de serie.

Met zulke namen bij elkaar kan het eigenlijk niet mislukken. Wij zijn daarom ook zeer benieuwd naar de eerste aflevering, die helaas pas in 2017 zal verschijnen. Gebruik daarom één van de volgende kanalen om op de hoogte te blijven.

Taboo op Facebook | Taboo op Instagram | Taboo op Twitter

[FB_AANJAGER]

Reageer op artikel:
Tom Hardy komt weer hard in trailer van ‘Taboo’
Sluiten