Redactie
Redactie Films & Series 20 jul 2019

Tom Cruise keert terug in iconische Top Gun rol (en dit is de eerste trailer!)

Tijdens de San Diego Comic Con heeft Tom Cruise de eerste echte trailer van de nieuwe film Top Gun Maverick laten zien. Het is het vervolg op de film die verantwoordelijk was voor het uitstekende begin van de carrière van Cruise. De film speelt zich 34 jaar af na de gebeurtenissen van het origineel. En in plaats van dat zijn personage Maverick een mooie carrière heeft opgebouwd, doet hij eigenlijk nog altijd hetgeen wat hij zelf leuk vindt om te doen.

Tom Cruise in Top Gun Maverick

In de Top Gun Maverick-trailer zien we een oude Ed Harris die tegen het personage van Tom Cruise praat en het eigenlijk onbegrijpelijk vindt dat hij zit op de plek waar hij zit. Tegelijkertijd is het ook duidelijk dat de beste man hem het liefste weg wilt hebben, omdat hij niet meer past in de moderne wereld van de luchtmacht, waar drones vaker worden ingezet dan gevechtsvliegtuigen. De trailer kun je hieronder zien.

TOP GUN 2: MAVERICK Official Trailer (2020) Tom Cruise Movie

TOP GUN: MAVERICK Official Trailer Movie in theatre 2020. © 2019 – Paramount Pictures

De trailer lijkt vooral het vieren van de mooie momenten van het origineel te zijn. Zo zien we Tom Cruise zijn personage nog altijd dezelfde zonnebril dragen, heeft hij een klassieke leren jas en vindt hij het ook heerlijk om op zijn motor te rijden. Tegelijkertijd is er buiten het werk om ook nog tijd om een drankje te drinken met vrienden en daarbij luidkeels te gaan zingen. Het heeft al met al een hoog déjà vu gehalte deze Top Gun Maverick-trailer.

Naast Tom Cruise en Ed Harris zijn er in Top Gun Maverick ook rollen weggelegd voor Val Kilmer en Miles Teller. De eerste heeft geen introductie nodig, maar de tweede ken je waarschijnlijk van zijn rol in Project X. In de film speelt hij de rol van Bradley Bradshaw, de zoon van Nick “Goose” Bradshaw die je uit het origineel kent. In 2020 moet de film in de bioscoop draaien.

Reageer op artikel:
Tom Cruise keert terug in iconische Top Gun rol (en dit is de eerste trailer!)
Sluiten