Redactie
Redactie Clothing 25 apr 2017

Vier keer een toffe lentejas

De lente is een lastige periode als het gaat om jassen. Het weer in Nederland kan deze tijd van het jaar behoorlijk wispelturig zijn, dat zien wij deze week wederom. Jouw lentejas moet daarom in de eerste plaats multifunctioneel zijn.

Lichtgewicht trenchcoat als basis

Draag een trenchcoat in plaats van een dikke jas, zo ben je weerbaar tegen de regen. Vergeet niet dat het niet slechts je jas is die je warm houdt. Vind je een trenchcoat wellicht net iets te koud, bereid jezelf dan goed voor en draag hier enkele lagen onder.

A classic we all must have… the trench coat… Um clássico que todos devemos ter… o trench coat… #consultordeimagen #estilopessoal #personalstyle #imageconsulting #personalstyle #personalstylist #consultordeestilo #estiloetudo #styleisall #consultordeestiloeimagem #consultoriadeimagemeestilo #mystyle #meuestilo #meuestilopessoal #mypersonalimage #imagempessoal #marcapessoal #suaimagemetudo #criesuaimagem #melhoresuaimagem #yamaneconsulting #melhoresuaimagem #acheseuestilo #sejamaisvoce #consultoriadeimagemmasculino #mensimageconsultant #personalstylingformen #personalstylistparahomens #menstrenchcoat #trenchcoatmasculino

A post shared by Consultor de Imagem e Estilo (@diogoyamane) on

Veelzijdig: cardigan als jas

Met een cardigan kun je alle kanten op. Je kunt ‘m zowel open als dicht dragen en daarmee prima de warmte (of kou) reguleren. Dit is ideaal voor deze tijd van het jaar: op een koude ochtend of een kille avond draag je ‘m dicht, maar op warmere momenten draag je jouw cardigan open.

Denim: altijd goed

Een denim jack is de perfecte jas op de wat mildere dagen. Met een goed denim jack ben je bewapend tegen kille wind. Het grote voordeel van zo’n jack is dat je er nooit te ingepakt uitziet: hij fungeert als jas, maar je hebt de zonder jas look.

Stijlvol alternatief: (double breasted) blazer als jas

Een blazer als jas? Jazeker. De perfecte jas voor op een mooie lentedag hangt wellicht al gewoon in jouw garderobekast. Normaal draag je ‘m wellicht op meer formele gelegenheden, maar je zult zien dat een goede blazer een perfecte finish is op bijvoorbeeld een goede slim fit broek en classy buttondown.

Wil je iets meer warmte en ga je echt voor die chique uitstraling, overweeg dan een double breasted blazer. In dit artikel lees je meer.

Shop jouw lentejas

Onderstaand enkele toffe lentejassen voor jou geselecteerd.

  1. Blazer – Asos – €53
  2. Trenchcoat – Asos – €80
  3. Denim jacket – Asos – €53
  4. Cardigan – Asos – €52
  5. Blazer – Zalando – €190
  6. Trenchcoat – Zalando – €200
  7. Denim jacket – Zalando – €90
  8. Cardigan – Zalando – €40
Reageer op artikel:
Vier keer een toffe lentejas
Sluiten