Endgame producent onthult toekomst Avengers films

Avengers: Endgame was de epische climax van meer dan tien jaar aan Marvel Films, maar toch smaakt het nu al naar meer. Fans kijken al reikhalzend uit naar de volgende Avengers film, de vijfde alweer.

Avengers 5

We schreven onlangs al over de New Avengers. Dat wordt waarschijnlijk de nieuwe samenstelling van het superheldenteam, ook op het witte doek. Voorlopig hoef je de website van je lokale bioscoop echter nog niet te refreshen. Endgame producent Trinh Tran heeft namelijk bevestigd dat het lang gaat duren voor we de Avengers terug gaat zien.

Hij werd onlangs geïnterviewd door CinemaBlend. Tijdens het interview gaf hij aan dat Marvel voorlopig niet aan Avengers 5 gaat werken. De focus ligt eerst op Phase 4 en de nieuwe gezichten die daarbij horen. Daarna kan pas over grotere events worden nagedacht:

“Onze focus ligt nu volledig op de titels die we uit gaan brengen in Phase 4… Die verhalen zijn natuurlijk nieuw, spannend, compleet anders en zullen net zoals de vorige films het publiek aanspreken,” aldus Tran.

10 jaar

Maak je echter geen zorgen, want de producent stelde fans meteen gerust door tebevesgtigen dat er absoluut plannen zijn om later een groter project te tackelen. Alleen kan het zomaar meer dan tien jaar gaan duren voor ze met iets op de proppen komen op de schaal van Infinity War en Endgame:

“Nu zou het geweldig zijn als we 10 jaar later dat niveau bereiken, dus ik denk dat het een droom is om dat te blijven doen en voort te bouwen op het MCU en de links tussen de films die we hebben,” aldus Tran. “En nu natuurlijk met Disney + en de shows en hoe onze personages zich in die wereld wagen en hoe dat zal leiden tot de toekomst, meer franchises, meer verhalen en meer titels en hun link met de rest van het MCU, zou het geweldig zijn om zoiets 10 jaar later te doen. ”

Kleinschalig en geen haast

Vergis je ook niet: de Infinity Saga kwam ook kleinschalig en vrij langzaam op gang. Eerst werden de individuele superhelden geïntroduceerd in hun eigen films. Juist door die degelijke opbouw hadden Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame echt impact.

Met Disney Plus als toneel en vele kaskrakers achter de rug zal Marvel het rustig aan doen. De studio heeft geen enkele reden om overhaast het succesrecept door je strot te duwen. Voorlopig zullen Avengers fans het dus moeten doen met die nieuwe gezichten. Maar eerst krijgen we volgend jaar Black Widow.

😱Check ook: Hoe disney+ series stiekem de toekomst van Marvel films onthullen

Cinemablend

Reageer op artikel:
Endgame producent onthult toekomst Avengers films
Sluiten