Titel en releasedatum van derde Marvel Spider-Man film duiken op

Marvel heeft er veel moeite voor moeten doen om Spider-Man binnen te halen, maar dat is het zeker waard geweest. Met zijn twee solo-films en meerdere optredens in andere Marvel-films wist Tom Holland de harten van de fans te veroveren. Het is dan ook niet zo gek dat er ook een derde film met Spider-Man in de hoofdrol gaat komen, maar hoe gaat deze heten en wanneer verschijnt hij?

Op een officieel en definitief antwoord op deze vragen moeten we waarschijnlijk nog wel even wachten. Gelukkig is de filmwereld zo nu en dan net een vergiet en wil er nog wel eens iets te vroeg naar buiten komen. Zo lijkt nu ook het geval. Zowel Esquire als Maxim beweren namelijk de titel van de nieuwe Spider-Man film al te weten. Ook vermelden zij op hun sites wanneer de nieuwe film met Tom Holland gaat verschijnen.

Spider-Man krijgt last van heimwee

Volgens deze twee websites zet Marvel de traditie voort en krijgen we opnieuw een titel met ‘Home’ erin. Na Homecoming en Far From Home zal het derde deel in deze reeks Homesick gaan heten. Als dit klopt, kunnen we ook alvast gaan speculeren over het verhaal. Bij de voorgaande delen (en ook bij andere Marvel-films) vertelt de titel vaak veel over wat je kunt verwachten.

Homesick betekent heimwee. Het lijkt er dus op dat Tom Holland ernaar verlangt om weer naar huis te gaan. Toch hoeft dit niet te betekenen dat Spider-Man opnieuw op avontuur gaat in het buitenland zoals in Far From Home. Logischer is dat hij terug verlangt naar het New York uit het verleden. Zoals we in de laatste post credit scene hebben kunnen zien, wordt Spider-Man erin geluisd. Grote kans dat New York zich tegen hem keert en dat Peter Parker weer terug wil naar de tijd toen hij nog geliefd was.

Releasedatum Spider-Man: Homesick

Of dit daadwerkelijk het verhaal gaat worden, is natuurlijk afwachten. En dat wachten gaat mogelijk langer duren dan gehoopt. Volgens Maxim en Esquire gaat Spider-Man: Homesick pas op 17 december 2021 in de bioscoop verschijnen. Oorspronkelijk stond de film gepland om op 16 juli 2021 te gaan verschijnen.

Nog meer Marvel

Gelukkig kunnen we in de tussentijd nog genoeg andere Marvel-films verwachten. Voordat we kunnen genieten van de comeback van Spider-Man krijgen we namelijk eerst nog Black Widow (6 november 2020), The Eternals (12 februari 2021) en Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (7 mei 2021). Vervolgens krijgen we na Spider-Man: Homesick ook nog Thor: Love and Thunder (11 februari 2022), Doctor Strange in the Multiverse of Madness (25 maart 2022) en Black Panther 2 (6 mei 2022). Genoeg om naar uit te kijken dus.

Reageer op artikel:
Titel en releasedatum van derde Marvel Spider-Man film duiken op
Sluiten