Hoe je er met een basic outfit uniek uit kunt zien

In het dagelijkse leven is het soms heerlijk om gewoon in een spijkerbroek T-shirt te lopen. Dat klinkt simpel, maar ook basics kunnen stijlvol zijn. In dit artikel vertellen we hoe je een basic outfit er uniek uit kunt laten zien.

Basic outfit

Het grootste deel van je garderobe bestaat uit basics. Iets om in te investeren dus, want met basics kun je je juist onderscheiden. In een basic outfit kom jezelf juist meer naar voren, maar dan moet je het wel goed doen. Vijf gouden tips om er uniek uit te zien met slechts een paar noodzakelijke basics.

T-shirt bij jeans in

Geef toe, als je een T-shirt aantrekt, denk je er niet aan om het in je broek te stoppen. We zouden zeggen: probeer het eens. Je zult zien dat met deze kleine aanpassing je look in een klap een stuk cooler is. Tegenwoordig zien we een spijkerbroek graag weer wat wijder.

zalando, t-shirt, jeans, basic outfit, uniek

Investeer in witte T-shirts

Een wit T-shirt kan je look maken of breken. Het is misschien wel het kledingstuk dat je het meest draagt, zorg dat je er altijd een paar schoon in de kast hebt liggen. Kies voor een stevige stof en reguliere pasvorm. T-shirts mogen best een tikkie oversized, maar sla daar ook weer niet in door. Check hier de meest stijlvolle witte T-shits van dit moment.

zalando, t-shirt, jeans, basic outfit, uniek, wit T-shirt

Koop eens een wat wijdere jeans

De fit van een jeans is tegenwoordig wat losser en we snappen dat het een grote stap is om van skinny naar wijd te gaan. Maar koop gewoon eens een wat wijdere jeans. Je zult merken dat dit snel went en dat het je algehele look ten goede komt. Denk aan de jaren 80 en 90, straight legs jeans zijn weer hot.

zalando, t-shirt, jeans, basic outfit, uniek, wit T-shirt

Stijlvol horloge

Als de rest van je outfit basic is, is er meer ruimte voor accessoires. Als eerst focussen we ons op een stijlvol horloge. Ga voor een klassieke vorm en als je toch basic bezig bent, zit je goed met een Swatch. Geniaal door zijn eenvoud, altijd een leuk detail en toch betaalbaar. Check de nieuwste Swatch-horloges.

zalando, t-shirt, jeans, basic outfit, uniek

Ray-Ban op je neus

Noem het voor de hand liggend, een Ray-Ban maakt je basic outfit af. Een zonnebril van Ray-Ban ademt zonder uitzondering stijl, biedt een perfect zicht en haalt alles wat je voor de rest aanhebt omhoog. Check de meest scherp geprijsde Ray-Bans van dit moment.

zalando, t-shirt, jeans, basic outfit, uniek, ray-ban

Check ook deze tien essentials die je als moderne man in je kast moet hebben hangen.

Vind de stijl die bij je past

Wil je weten welke stijl het best bij je past? Deze matchmaker geeft antwoord.

In samenwerking met Zalando

Reageer op artikel:
Hoe je er met een basic outfit uniek uit kunt zien
Sluiten