Redactie
Redactie Netflix 4 jan 2019

Tip van redactie #25: onze favoriete Netflix series en films om te bingen

Noah: Logan Lucky

Film
(3.5/5 sterren)

Met de barrage aan films en series die Netflix wekelijks online knalt is het pittig om alles te volgen. Laat staan met al het moois dat Hollywood ook nog eens naar de bioscopen brengt. Logan Lucky is zo’n titel die ik daardoor destijds gemist heb, maar die je nu wel op je gemak kunt streamen. De film volgt het leven van twee broers, Clyde Logan en Jimmy Logan. Ze proberen korte metten te maken met een merkwaardige vloek die al decennia binnen hun familie heerst. Hoe? Door een overval te plegen tijdens een NASCAR-race op de Charlotte Motor Speedway. Daar komt echter meer bij kijken dan ze hadden verwacht.

Logan Lucky is geen Oscar-materiaal, maar weet met zijn haast cartooneske sfeertje en slick in beeld gebrachte actie toch te bekoren. Een tussendoortje, maar dan een keer geen flauwe actie-komedie. In plaats daarvan levert de grote Steven Soderbergh een heerlijke film af. Niet zijn beste werk, maar Channing Tatum, Daniel Craig en Adam Driver weten je bijna twee uur sowieso uitstekend te vermaken.

Logan Lucky trailer

Regisseur Steven Soderbergh komt na ‘Ocean’s Eleven, Twelve & Thirteen’ en ‘Magic Mike’ met de misdaadkomedie LOGAN LUCKY. Een enorme sterrencast, met Channing Tatum, Daniel Craig, Adam Driver, Riley Keough, Hilary Swank, Seth MacFarlane en Katie Holmes. https://www.facebook.com/Logan-Lucky-NL-1966473850254188/

Reageer op artikel:
Tip van redactie #25: onze favoriete Netflix series en films om te bingen
Sluiten