Tip van de redactie #46: onze favoriete Netflix series en films om te bingen

Alrik: El Chapo (IMDb: 7.9)

3 seizoenen, 34 afleveringen
(4/5 sterren)

El Chapo heeft deze week levenslang gekregen en dat is ook niet zo verwonderlijk. Nu kun je de krantenberichten gaan lezen, maar leuker is het om de serie over de Mexicaanse drugsbaas Joaquín Guzmán Loera op Netflix te bekijken. Een soort Narcos, maar dan met een rauw randje.

El Chapo is een serie op Netflix over de opkomst en ondergang van de Mexicaanse drugsbaas Joaquín Guzmán Loera, wiens bijna El Chapo was. Twintig jaar lang was hij ‘s werelds machtigste drugsbaas, in totaal verdiende hij meer dan 12 miljard euro met het smokkelen van drugs. De serie vertelt in drie seizoenen over de opkomst en ondergang van de man die uit de best beveiligde gevangenis van Mexico wist te ontsnappen via een speciaal gegraven tunnel. De serie is niet overgeromantiseerd, zoals vaak gebeurt bij dit soort waargebeurde verhalen. Heerlijke serie, check hier mijn 5 redenen om El Chapo te bingen.

El Chapo – Season 2 | Official Trailer [HD] | Netflix

The Mexican government thought it could work together and control El Chapo, but ended up starting the biggest drug war in the country. Watch El Chapo on Netflix: https://www.netflix.com/title/80133042 SUBSCRIBE: http://bit.ly/29qBUt7 About Netflix: Netflix is the world’s leading internet entertainment service with 130 million memberships in over 190 countries enjoying TV series, documentaries and feature films across a wide variety of genres and languages.

Reageer op artikel:
Tip van de redactie #46: onze favoriete Netflix series en films om te bingen
Sluiten