Tip van de redactie #33: onze favoriete Netflix series en films om te bingen

Kevin: The Dragon Prince seizoen 2 (IMDb: 8.4)

9 afleveringen
(4/5 sterren)

Het eerste seizoen van The Dragon Prince trok mij direct aan en liet mij een wereld zien waar ik meer over wilde weten. Er waren wat problemen met de animatie op sommige punten, maar die nam ik voor lief. Nu zijn die pijnpunten weggewerkt, gaat het verhaal op gestaag tempo verder, en ik ben meer dan tevreden.

Seizoen 2 van The Dragon Prince brengt belangrijke personages bij elkaar, introduceert enkele personages die veel invloed hebben op de wereld, en zet alles op scherp. De eerste twee of drie afleveringen zijn iets joliger dan ik soms zou willen, maar het hoofdverhaal bevat genoeg gewicht en ernst. Ook de slechterik (Viren) krijgt voldoende ademruimte en wordt gedwongen om moeilijke keuzes te maken. Hij laat zich regeren door angst en daardoor werkt hij zichzelf in de nesten. En dat is voer voor een goede schurk.

The Dragon Prince seizoen 2 is een technische verbetering en verder een voortzetting van het toffe verhaal. Dat dit alles binnen enkele maanden geproduceerd kan worden, valt een klein mirakel van arbeid en passie te noemen. Vond je Avatar: The Last Airbender vet of ben je simpelweg op zoek naar een avontuurlijke serie, check dan zeker The Dragon Prince.

The Dragon Prince Season 2 | Official Trailer [HD] | Netflix

An extraordinary discovery inspires two human princes and an elven assassin to team up on an epic quest to bring peace to their warring lands. #NetflixFamily SUBSCRIBE: http://bit.ly/NetflixKidsFamilyYouTubeSubscribe About Netflix Kids & Family: Welcome to the official Netflix Kids & Family channel!

Reageer op artikel:
Tip van de redactie #33: onze favoriete Netflix series en films om te bingen
Sluiten