Bizarre Tinder verhalen: een date met een lopende slijterij

Tinder. We hebben er waarschijnlijk allemaal wel een ervaring mee en een verhaal over; uit eigen ervaring of via-via. Alleen, sommigen verhalen slaan echt alles en verdienen het om gedeeld te worden. Door ons, aan jullie.

Dit is zo’n date die perfect is wanneer je even in de put zit. Je kan immers denken: “ach, het kan altijd nóg erger”. Maar die gedachte is vooral fijn ná de date… Tijdens de date is het een drama.

“Ik had via Tinder een match met een knap meisje. Prima, dat is ook het enige waar het omdraait. Zij was toevallig deze avond in Amsterdam (hier woon ik, zij kwam uit Haarlem) en dus besloten we af te spreken voor drankjes. Helemaal prima natuurlijk, even wat drinken samen en daarna linea recta door naar bed. Samen, uiteraard.

Ik was wat verlaat en toen ik aankwam in de bar had zij al een paar shots op en een mixdrankje. Ik was 10 minuten te laat… We aten er maar een borrelhapje bij en pakten later nog een drankje bij een andere plek, waar ze nog drie shots had en nog twee mixdrankjes. Ik was op pad met de oprichter van de Gal & Gal. Heb ik weer.

Ik was er om eerlijk te zijn wel klaar mee. Maar ik kon haar natuurlijk niet naar huis laten rijden, dus ik stond erop dat ik haar liet crashen op mijn bank. Goedkoper dan een Uber en kon sowieso geen kwaad, dacht ik. We liepen naar mijn huis, zette wat muziek aan, ze graaide in mijn koelkast naar meer alcohol (je kunt zien waar dit naartoe gaat) en toen speelden we maar een drinkspel. Vindt ze vast leuk, was mijn idee.

Ik besloot maar mee te drinken in de hoop de volgende dag niks meer van deze avond te weten. Ze ging naar buiten om te roken en ik ging mee om haar gezelschap te houden. Toen was het alsof er een schakelaar omging in haar koppie. Ze krijste dat ik haar sloeg en riep dat ik naar de gevangenis zou gaan.

Ik rende het huis in en probeerde haar buiten te sluiten, mar ze stak haar arm op tijd door de deur en scheurde mijn shirt open. Ik belde de politie: ze zouden er aan komen. Die 15 minuten duurde een eeuwigheid!

Ze sloot zichzelf op in de badkamer en toen zei vertelde de agent (die had ik nog aan de lijn) mij dat ik afstand van haar moest nemen. NOU GRAAG! Ik ging naar mijn slaapkamer en deed de deur dicht. Ze kwam uit de badkamer, zoekend naar mij, en schopte toen gaten in mijn slaapkamerdeur.

Uiteindelijk kwam de politie ons beiden vragen stellen waarna ze haar meenamen. Geen idee eigenlijk of ze thuis is afgezet of een nacht in de cel moest. Boeit me ook niet. Ik ben sindsdien veel meer voorzichtig als ik mensen ontmoet. Nooit meer van haar gehoord, gelukkig.”

Meer Tinder verhalen?

Krijg je maar geen genoeg van andermans date leed? Dan kan je met dit Tinder verhaal nog wel even vooruit.

Reageer op artikel:
Bizarre Tinder verhalen: een date met een lopende slijterij
Sluiten