Tinder: Dit zijn de beroepen die vrouwen naar rechts swipen

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, staat niet elke vrouw te springen om een dokter aan de haak te slaan. Maar wat zoeken ze dan wel? Het antwoord komt van Tinder zelf, zij hielden bij welke beroepen door vrouwen het meest naar rechts geswiped werden en daar rolde een opmerkelijk lijstje uit.

De Tinder lijst

De populaire dating app heeft een lijst gemaakt met de banen die op Tinder het meest naar rechts geswiped werden in 2018. Big suprise: Dokters zitten niet eens in de top vijftien. Gek genoeg is de meest aantrekkelijke baan volgens vrouwen die van interieur designer (naast natuurlijk Manners redacteur, het meest sexy beroep op aarde). Dit lijkt een super willekeurige keuze, maar misschien willen de dames een man die gratis meubels voor ze kan regelen? Of een heel stijlvol huis heeft?

Hieronder de volledige lijst van Tinder. Let wel, deze lijst is gemaakt op basis van info die verzameld is in de Verenigde Staten.

Mannen

 1. Interieur Designer
 2. Piloot
 3. Dokters Assistent
 4. Advocaat
 5. PR / Communicatie
 6. Producer
 7. Vormgever
 8. Model
 9. Student
 10. Ingenieur
 11. Dierenarts
 12. Leraar
 13. Chiropractor
 14. Brandweerman/Ambulancebroeder
 15. Oprichter / Ondernemer

Vrouwen

 1. Verpleegster
 2. Tandarts
 3. Fotograaf
 4. Student
 5. Apotheker
 6. Leraar
 7. Stewardess
 8. Oprichter/Ondernemer
 9. Persoonlijke Trainer
 10. Serveerster/Barvrouw
 11. Fysiotherapeut
 12. Journalist
 13. Visagist
 14. Advocate
 15. Marketing Manager

Staat jouw beroep er niet tussen? Niet getreurd, er zijn genoeg manieren om de liefde van je leven te ontmoeten via dating-apps zoals Tinder. Je moet alleen weten hoe.

Reageer op artikel:
Tinder: Dit zijn de beroepen die vrouwen naar rechts swipen
Sluiten