Netflix komt met Tiger King seizoen 2: deze oude bekenden doen (niet) mee

Door de huidige pandemie is de Netflix-hit Tiger King haast een ding van vroeger. Van voor dit nieuwe tijdperk. Toch hebben we het dan over maart 2020. Nog niet zo lang geleden dus.

De razend populaire docuserie liet fans met veel vragen achter. Is Carole Baskin echt een moordenaar? En liggen er nou wel of niet lijken op het terrein van Joe Exotic. En hoe vergaat het hem in de gevangenis?

Netflix gaat voor Tiger King seizoen 2

Je ziet de dollartekens al in de ogen van Netflix-CEO Reed Hastings. Genoeg materiaal en vraagstukken voor een tweede seizoen! Laat dat nou precies zijn wat de streamingdienst van plan is.

Helaas is er een beer op de weg. Een dwarsligger. En niet zo maar eentje: Carole Baskin. De kersverse eigenaresse van Joe Exotic’s dierenpark doet moeilijk over haar deelname.

De prominente aanwezigheid uit het eerste seizoen van Tiger King wil namelijk meer geld zien. Na de kritiek die ze online over zich heen kreeg is het al een klein wonder dat ze überhaupt nog met Netflix wil samenwerken, zeker nadat bleek dat de documentairemakers haar een hele andere insteek hadden beloofd.

Carole Baskin ligt dwars

Maar ja, ook mevrouw Baskin is niet vies van een mooi bedrag op haar bankrekening. Alleen wil ze volgens een betrouwbare bron van The Sun meer dan wat Netflix aanvankelijk voor ogen had: meer dan een miljoen dollar.

“Ze wil zeker weten dat het de moeite waard is, want haar deelname aan de serie legt haar complete privéleven op straat,” aldus de bron van de Britse tabloid. Daarom zet ze hoog in voor een eventuele terugkeer in Tiger King: ” Het bedrag dat ze vraagt ligt rond de een miljoen Britse ponden.”

Dat geld wil Carole Baskin naar verluidt gebruiken voor haar eigen goede doel: “Ze wil het bedrag in haar opvangcentrum investeren, Big Cat Rescue.”

Joe Exotic en de rest

Andere prominente gezichten uit de hitserie doen minder moeilijk over een tweede seizoen. Joe Exotic zit 22 jaar in de gevangenis, maar werkt graag mee aan nieuwe afleveringen. Hij wil het tweede seizoen aangrijpen om zijn vermeende onschuld te bewijzen.

Ook zijn man, Dillon Passage, doet weer mee. En, niet geheel onbelangrijk, naar verluidt heeft zijn voormalige zakenpartner Jeff Lowe ook nog wel een appeltje om voor de camera’s van Netflix te schillen.

Je merkt er al: Netflix heeft genoeg drama in handen om opnieuw voor een grote hype te zorgen. Mede vanwege de huidige pandemie is het echter helaas niet duidelijk wanneer fans het tweede seizoen kunnen verwachten.

The Sun

Reageer op artikel:
Netflix komt met Tiger King seizoen 2: deze oude bekenden doen (niet) mee
Sluiten