Noah Korevaar
Noah Korevaar Films & Series 6 apr 2020
Leestijd: 2 minuten

Verrassing! Tiger King ster bevestigt Netflix plannen voor extra aflevering

De afgelopen weken kon je niet om Tiger King heen, de nieuwe documentaireserie van Netflix. Het is lastig om een labeltje op de Original te plakken, want ‘true crime’ dekt de lading net helemaal.

In zeven achtbanen van afleveringen vertelde de streamingdienst het verhaal van Joe Exotic. Een flamboyante man uit Oklahoma genaamd Joseph Maldonado-Passage.

Tiger King: maak kennis met Joe Exotic

Je kunt hem kennen van een documentaire van de Britse held Louis Theroux, America’s Most Dangerous Pets. Daarvoor ging Theroux namens de BBC in 2011 langs zijn dierentuin in Oklahoma. Het aantal dieren waar zijn non-profit voor zorgde? 1400.

Toen bezigde de beste man al op zijn zachtst gezegd vreemde uitspraken, maar sinds die documentaire is de boel pas echt ontspoord. De ‘dierenvriend’ is vorig jaar namelijk veroordeeld tot 22 jaar in de bak, onder andere wegens het plannen van een moord.

Maar goed, het is een achtbaanrit van jewelste die je gewoon moet gaan ervaren, want Tiger King valt niet in een paar zinnen uit te leggen. Wat er allemaal gebeurt in de docuserie is zo knettergek dat het op het script van een slechte comedy-film lijkt. Maar we hebben het toch echt over een documentaire.

Er komt nog een aflevering!

Juist daarom is het des te jammerder dat het na zeven afleveringen al afgelopen is. We hebben gelukkig nu goed nieuws voor je: er komt nog een achtste aflevering, om alle losse eindjes aan elkaar te knopen. Daar wordt op dit moment door Netflix aan gewerkt.

Dat heeft Jeff Lowe gemeld, de swinger en eigenaar van een dierentuin uit de documentaireserie. Hij laat in een video die hij stuurde naar een speler van Los Angeles Dodgers weten dat Netflix een extra aflevering toe gaat voegen, volgende week zelfs:

‘Netflix voegt nog een aflevering toe, volgende week al zelfs. Ze gaan morgen hier filmen,” aldus Lowe in de onderstaande video.

Het is nog niet duidelijk wat de aflevering precies in gaat houden, maar Netflix kennende zal het om een soort reünie gaan waarin de sterren terugblikken op de hele serie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Verrassing! Tiger King ster bevestigt Netflix plannen voor extra aflevering
Sluiten