Tiger King plottwist: Jeff Lowe doet boekje open over lijken en Carole Baskin

Het is weer tijd voor de volgende plottwist rondom Tiger King Joe Exotic. De ster van de Netflix Original zit al lang in de gevangenis, maar de serie heeft een fascinerend staartje gekregen.

Eerder deze week bekend dat Carole Baskin, de aartsvijand van Joe, na een juridische strijd van zeven jaar eindelijk gewonnen heeft. Ze krijgt het Tiger King Park in handen. Oftewel, het tijgerpark van Joe Exotic.

Jeff Lowe en Tiger King

Daarover lees je hier meer. Maar goed, oplettende fans van de docuserie zullen nu denken: “Maar het park was toch in handen van Jeff Lowe?” Dat klopt, de investeerder krijgt een paar maanden om met zijn al zijn dieren te vertrekken.

Je zou verwachten dat de investeerder daar woedend om is, maar het tegendeel is waar. Roddelsite TMZ sprak Lowe, die nu openheid van zaken geeft. Opnieuw komen er lijken uit de kast, of uit de grond, beter gezegd.

Geen negatieve gevoelens

Lowe claimt helemaal geen negatieve gevoelens jegens Carole Baskin te hebben. Sterker nog, hij heeft het dierenpark nooit gewild: ““In al mijn eerlijkheid, dat mensen waarschijnlijk niet zullen geloven, vind ik dat ze de zoo verdient. Ze heeft Joe verslagen, terwijl hij zich niet verdedigt. Wij spanden geen zaak aan omdat we wisten dat het recht aan haar kant stond. We wilden de grond niet eens.”

Hij beweert zelfs dat hij het park geprobeerd heeft te doneren aan een lokale indianenstam. Met een bijzondere reden: volgens Lowe ligt er namelijk een lijk met die afkomst op het terrein begraven. “We vinden dat ze het recht hebben om zijn lichaam en het land te beschermen.”

Vervloekte herinneringen

Maar daar blijft het helaas niet bij. De investeerder claimt tegenover TMZ dat er nog meer lijken begraven liggen. In de Netflix Original kwam al naar voren dat Joe Exotic waarschijnlijk stiekem vele tijgers heeft vermoord en begraven op het terrein, en er doen zelfs geruchten de ronde dat er demonstranten begraven liggen.

“Ze mag deze grond vol vervloekte herinneringen hebben,” gaat Lowe in zijn relaas verder. Hij wil de zoo achterlaten als een complete hel. “Ik ga er niets meer aan doen. De bamboe woekert over het land.”

Duidelijk verhaal dus. Wat ons betreft mogen de camera’s voor Netflix weer gaan draaien, want er lijkt sinds de release van Tiger King genoeg materiaal bij te zijn gekomen voor een tweede seizoen!

TMZ

Reageer op artikel:
Tiger King plottwist: Jeff Lowe doet boekje open over lijken en Carole Baskin
Sluiten