Alrik de Jong
Alrik de Jong Netflix 10 apr 2020

Tiger King ‘after show’ volgende week al te zien op Netflix

Tiger King is de grootste hype van 2020 op Netflix. De true crime documentaireserie wordt massaal bekeken en mensen willen meer. Gaat ook gebeuren: met een geschikte VPN kun je vanaf komende zondag (12 april) de ‘after show’ van de serie kijken. Voor de mensen met wat meer geduld: in Nederland is het vervolg vanaf woensdag 15 april te streamen.

Tiger King is een tamelijk bizarre serie over tijgerfokkers en eigenaren van privédierentuinen in Amerika. De serie staat bol van de excentrieke figuren, die elkaar het licht in de ogen niet gunnen. De strijd tussen Joe Exotic en Carole Baskin staat centraal. Maar je moet de true crime documentaire echt met eigen ogen bekijken om de absurditeit ervan te voelen.

Tiger King ‘after show’ 12 april op Netflix

Op Twitter onthulde Netflix dat de ‘after show’ van Tiger King vanaf zondag 12 april te zien is. De show wordt gehost door Joel McHale. Hij interviewde John Reinke, Joshua Dial, John Finlay, Saff, Erik Cowie, Rick Kirkman, Jeff en Lauren Lowe en andere mensen die betrokken waren bij de serie.

Wat opvalt is dat Howard en Carole Baskin niet worden genoemd in de aankondiging. Ook Joe Exotic, het beruchte boegbeeld van de serie Tiger King, lijkt niet ter sprake te komen. Bij hem is het misschien wat minder verrassend, te weten dat hij op dit moment in de gevangenis zit. Het vervolg bestaat uit één aflevering.

Meer true crime documentaires op Netflix

Het kan nog veel gekker dan Tiger King. Dat bewees de streamingdienst al met true crime documentaires als Operation Odessa en Wild Wild Country. Om maar te zwijgen over Making a Murderer uit 2015. Lees in dit artikel over onze top 5 de beste true crime documentaires die je op Netflix vindt.

Check ook: Amazon Prime Video: 19 topfilms die je voor een prikkie kunt kijken

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Tiger King ‘after show’ volgende week al te zien op Netflix
Sluiten