Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 13 mrt 2020

Thuiswerken in stijl: 7 ultieme fashion items tijdens de coronacrisis

Thuiswerken is door het coronavirus de komende tijd zowel een nood als een deugd. Veel mensen zitten langer dan ooit achter elkaar thuis achter de laptop. Wij zeggen: maak daar iets moois van. Zeven ultieme fashion items tijdens de corona-crisis.

Ervan uitgaande dat jij een goede bureaustoel en een werkend koffieapparaat hebt, is het tijd om over de secundaire arbeidsvoorwaarden na te denken: relaxte kleding, die ook stijlvol mag zijn. Geen benauwende stropdas of besmettelijk wit overhemd, maar een Dolce & Gabbana-kamerjas en Versace-sloffen. Je zult de komende weken aardig wat geld aan lunch besparen, dus heb je wat over om online los te gaan.

1. Sloffen van Versace

versace sloffen, thuiswerken, corona, stijl, fashion items
(Afbeelding: Versace)

Het allerbelangrijkste aan thuiswerken is een goed paar sloffen. Warme voeten vormen de basis van chill thuiswerken. Ga direct over-de-top met dit heerlijke paar van Versace. Je koopt ze voor omgerekend 102 euro en hebt ze binnen drie dagen op de deurmat.

2. Een joggingbroek van Hugo Boss heet een loungebroek

thuiswerken, fashion, stijl, joggingbroek, loungebroek, hugo boss
(Afbeelding: Hugo Boss)

Na een paar goede sloffen komt de jogginbroek, voor mensen die thuiswerken bijna even belangrijk als sloffen. Maar als je jezelf langer dan één dag in die veel te grote grijze junkbroek ziet rondlopen, word je spontaan depressief. Hugo Boss pakt het stijlvoller aan en noemt dit belangrijke kledingstuk een loungebroek. Het item van stretchkatoen kost je 49 euro en is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren.

3. Longsleeve van HUF

thuiswerken, stijl, fashion items, huf, longsleeve, fresh cotton, corona
(Afbeelding: Fresh Cotton)

Het lekkerste item om je body tijdens het thuiswerken is geen trui, geen T-shirt, maar iets daartussenin. Juist, een longsleeve. Skateboardmerk HUF heeft een uitgebreide collectie, die je bij Fresh Cotton online kunt kopen. Daar vind je nog veel meer merken. Het item op de foto kost je 45 euro.

4. Hoodie van Ralph Lauren

hoodie, thuiswerken, ralph lauren
(Afbeelding: Ralph Lauren)

Een van de meest gedragen fashion items onder mensen die thuiswerken is de klassieke hoodie. Veel stijlvoller dan die van Ralph Lauren vind je ze niet. Kost je 159 euro.

5. Sokken van Gucci

gucci sokken, thuiswerken, fashion items, corona
(Afbeelding: Gucci)

Naast goede sloffen heb je ook goede sokken nodig als je thuis aan het werk bent. Die kun je bij de Zeeman halen, maar als je geld over hebt kun je ook 100 euro in de economie pompen door deze Gucci-sokken te bestellen. Kost je 100 euro.

6. Boxershort van Off-White

off-white, boxershort, corona, thuiswerken
(Afbeelding: Off-White)

Voor je onderbroeken kun je naar de Action, wij zullen niet ontkennen dat die Ziki-boxershorts lekker zitten. Maar nu écht iedereen aan het thuiswerken is, wil je partner ook wat. De boxershorts van Off-White zitten bovendien subliem. Kost je 117 euro, maar onder het item dat nu komt, kun je gewoonweg geen Ziki dragen.

7. Kamerjas van Dolce & Gabbana

kamerjas, dolce gabbana, thuiswerken, corona, fashion items
(Afbeelding: Dolce & Gabbana)

Dan nog een fashion item voor de koning onder de thuiswerkers. Deze kamerjas van Dolce & Gabbana behoeft geen verdere uitleg. 3.450 euro en hij is voor jou.

Check ook: Coronavirus-tweet Elon Musk levert massa aan likes en reacties op

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Thuiswerken in stijl: 7 ultieme fashion items tijdens de coronacrisis
Sluiten