Jan de Raab
Jan de Raab Life 9 nov 2018

Thuisbezorgd.nl is jarig en trakteert

Als je van makkelijk en lekker eten houdt, ben je ongetwijfeld bekend met de mogelijkheid om nagenoeg elke maaltijd online te bestellen. Je hoeft eigenlijk niet meer de deur uit te gaan, alles is online te regelen, van je ontbijt tot aan je diner. Eén van de bekendste online eten-bestelsites is Thuisbezorgd.nl en dit jaar viert het bedrijf alweer z’n 18e verjaardag.

Ontstaan tijdens een familiefeest

De beste ideeën zijn vaak zo simpel dat je het zelf bedacht had kunnen hebben. Het idee van Thuisbezorgd.nl is een goed voorbeeld van een eenvoudig en simpel idee. Het ontstond spontaan op een familiefeest en groeide met een startkapitaal van slechts 100 gulden uit tot een een beursgenoteerde onderneming in elf landen in Europa onder de naam Takeaway.com. De groei zet nog steeds door. Zo was het bedrijf in de afgelopen 12 maanden goed voor 78 miljoen bestellingen.

Wie jarig is, trakteert

Het bedrijf geniet van een meer dan uitstekende naamsbekendheid en is in 2017 uitgeroepen tot snelst groeiende onderneming van Nederland. Inmiddels heeft de onderneming meer dan 1.000 werknemers en behaalt het een jaaromzet van 200 miljoen euro. De dienstverlener is dan ook niet meer weg te denken uit de samenleving. Gezien de onderneming jarig is, mag je ook rekenen op een leuke verrassing. Wie jarig is, trakteert immers. Houd Facebook, Instagram en de app van Thuisbezorgd.nl in de gaten, want vanaf 9 november kun je een smakelijk cadeau verwachten.

Thuisbezorgd is jarig

In samenwerking met Thuisbezorgd.nl

Reageer op artikel:
Thuisbezorgd.nl is jarig en trakteert
Sluiten