De psychologische thriller serie YOU is je nieuwe binge verslaving op Netflix

Heb je net je top 10 lijstje met beste series van 2018 af? Dan moet je die mogelijk nog even snel gaan aanpassen. Sinds tweede kerstdag staat namelijk YOU op Netflix. Een nieuwe psychologische thriller die goed wordt ontvangen. Zo krijgt hij een 90% score op Rotten Tomatoes van zowel de kenners, als het grote publiek. Dat alleen is al een goede reden om deze spannende serie te gaan bingen op Netflix.

YOU begint als een standaard liefdesverhaal met in de hoofdrol Penn Badgley (Gossip Girl) als Joe Goldberg. Hij is manager van een boekenwinkel en lijkt een doodgewone dude. Vervolgens ontmoet hij de beeldschone Guinevere Beck (Elizabeth Lail). Joe is meteen tot over zijn oren verliefd en de twee lijken goed bij elkaar te passen. Oke, tot zover het zoetsappig gedeelte. Vervolgens wordt namelijk duidelijk dat Joe ook een duistere kant heeft.

Psychologische thriller YOU

Deze op het oog vriendelijke gozer heeft namelijk nogal wat psychologische problemen. Al snel verandert hun leuke en lieve relatie in een obsessie. De boekwinkel manager blijkt een stalker die zich door niemand dwars laat zitten. Het resultaat is een duistere kijk op al die romantische komedies waar we tegenwoordig dood mee worden gegooid.

YOU | Trailer #2 [HD] | Netflix

YOU, a Netflix Original Series, is the riveting and hypnotic story of Joe Goldberg (Penn Badgley), an obsessive yet brilliant New Yorker, who exploits today’s technology to win the heart of Beck (Elizabeth Lail) amid the growing suspicions of her best friend Peach (Shay Mitchell).

Heb je toevallig vakantie of heb je een aantal vrije dagen opgenomen? Dan is dit een mooi moment om aan YOU te beginnen. Het gehele eerste seizoen (tien afleveringen) van deze psychologische thriller staat nu voor je klaar op Netflix.

De beste series op Netflix

Is een 90% score op Rotten Tomatoes niet goed genoeg voor je? Dan ben je behoorlijk veeleisend. Gelukkig hebben we onlangs een mooi lijstje gemaakt met daarin zeven series die wel aan je eisen voldoen. Hierop staan namelijk de Netflix series uit 2018 die werden beloond met een 100% score. Je vindt dit lijstje met alleen de allerbeste series hier.

Reageer op artikel:
De psychologische thriller serie YOU is je nieuwe binge verslaving op Netflix
Sluiten