De onverschrokken dondergod is terug in de nieuwe trailer van Thor: Ragnarok

Fans van superhelden, stripboeken, series en nog veel meer konden hun geluk niet op dit weekend. De afgelopen dagen was het namelijk Comic-Con international in San Diego. Deze populaire beurs is dé plek om nieuwe trailers te tonen. Ook dit jaar passeerden verschillende pareltjes de revu, waaronder deze nieuwe trailer van Thor: Ragnarok.

Vanaf 26 oktober is Chris Hemsworth voor de derde keer te zien als de dondergod uit de Noorse Mythologie. Ook in dit nieuwste deel is Asgard weer het doelwit van een mythologische vijand en moet de zoon van Odin zijn thuis beschermen. Ditmaal heeft de door Cate Blanchett gespeelde godin van de dood ‘Hela’ het gemunt op de vestingstad.

Wie de voorgaande trailers heeft gezien, is waarschijnlijk opgevallen dat stijl van Ragnarok wat afwijkt van de voorgaande delen. Niet alleen het kapsel van Thor is korter, maar de gehele stijl van de film voelt anders aan. Iets minder traditioneel Thor en wat meer Guardians of the Galaxy, en zoals je kunt zien in deze trailer is dat zeker geen slechte keuze geweest.

Reageer op artikel:
De onverschrokken dondergod is terug in de nieuwe trailer van Thor: Ragnarok
Sluiten