Geralt is beestachtiger dan ooit in eerste beelden The Witcher seizoen 2

De eerste foto’s van The Witcher seizoen 2 zijn door Netflix onthuld. Ze tonen een beestachtig grote Geralt. Henry Cavill viert de gelegenheid met een interessante quote uit de boeken.

Netflix heeft grootse plannen voor The Witcher. Naast een reeds aangekondigde film en een prequel zijn eerder deze week plannen voor verschillende spin-offs gelekt. Allemaal leuk en aardig, maar fans kijken vooral ut naar het tweede seizoen van de reguliere serie.

Netflix viert feest met The Witcher

Die afleveringen de deur uit krijgen is op dit moment makkelijker gezegd dan gedaan, wat voor zakken geld Netflix er ook tegenaan smijt. Door de wereldwijde pandemie werd de productie van The Witcher seizoen 2 eerder dit jaar gestaakt.

Gelukkig kwam er afgelopen augustus goed nieuws: men was weer begonnen met filmen, en sindsdien loopt alles weer op rolletjes. Of men de serie nog steeds in 2021 de deur uit gaat krijgen is onduidelijk, maar er wordt in ieder geval progressie geboekt met de fantasy-serie.

Eerste foto’s tonen Geralt

Dat mag gevierd worden! Dat doet Netflix dan ook met de eerste foto’s van het tweede seizoen. Die onthullen Henry Cavill als Geralt of Rivia. Logisch, maar wat direct opvalt is dat Cavill nog reusachtiger dan in seizoen 1 lijkt. De beste man heeft zijn tijd in quarantaine goed gebruikt, zo te zien.

The Witcher seizoen 2 Netflix
Henry Cavill als Geralt (Bron: Netflix)

Daarbij helpt vooral zijn nieuwe outfit ook, vol met studs. Ook valt direct op dat hij er een stuk minder… clean uitziet. Een ruigere look, in schril contrast tot de eerste beelden die we van Geralt te zien kregen in aanloop naar het eerste seizoen van The Witcher.

Henry Cavill deelt quote

Ter gelegenheid van de eerste foto’s deelde Cavill een quote van The Witcher-schrijver Andrzej Sapkowski op zijn Instagram-account:

“Het kan blijken, ’zei de witharige man even later‘ dat hun kameraden of trawanten zouden kunnen vragen wat er met deze kwaadaardige mannen is gebeurd. Zeg ze dat de Wolf ze beet. De Witte Wolf. En voeg toe dat ze over hun schouders moeten blijven kijken. Op een dag zullen ze terugkijken en de Wolf zien. ”

Wie is White Wolf?

White Wolf is de nickname van Geralt zelf in de boeken, dus met die quote laat Henry Cavill zien dat dat The Witcher imponerender dan ooit zal zijn. Alsof de foto’s die boodschap niet al overbrachten…

Je kunt binnenkort meer nieuws rondom het tweede seizoen van de Netflix Original verwachten. De streamingdienst heeft voor deze week namelijk ook de eerste foto’s van Ciri en Yennefer in seizoen 2 beloofd. Wordt vervolgd!

Reageer op artikel:
Geralt is beestachtiger dan ooit in eerste beelden The Witcher seizoen 2
Sluiten